JOKIĆ NIJE JEDINI, I DVOJAC IZ NBA ODBIO REPREZENTACIJU: Poznat spisak za Atinu, evo na koga Kokoškov neće moći da računa!

Izvor: HotSport.rs, 16.Jun.2021, 14:30

JOKIĆ NIJE JEDINI, I DVOJAC IZ NBA ODBIO REPREZENTACIJU: Poznat spisak za Atinu, evo na koga Kokoškov neće moći da računa!

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Igor Kokoškov otkrio je ko sve trenutno nedostaje. Nakon šokantne odluke da Nikola Jokić ovog leta neće igrati za reprezentaciju, još dvojica igrača iz NBA lige saopštili su Igoru da na njih neće moći da računa. U pitanju su Aleksej Pokuševski i Alen Smailagić. – Pokuševski je odlučio da se posveti svom […] >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs <<
The post JOKIĆ NIJE JEDINI, I DVOJAC IZ NBA ODBIO REPREZENTACIJU: Poznat spisak za Atinu, evo na koga Kokoškov neće moći da računa! appeared first on HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Košarka: Pokuševski i Smailagić ne igraju za reprezentaciju, poznat tim za Akropolis kup

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Jun.2021

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Igor Kokoškov rekao je danas da za državni tim ovog leta neće igrati Aleksej Pokuševski i Alen Smailagić.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.