JOKIĆ MU ČEKIRAO KARTU ZA ODLAZAK: Finiks otpustio trenera

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2023, 09:28

JOKIĆ MU ČEKIRAO KARTU ZA ODLAZAK: Finiks otpustio trenera

Vlasnik Sansa nezadovoljan sezonom.

Eliminacija od Denver Nagetsa u polufinalu Zapadne konferencije navela je vlasnika tima iz Arizone Meta Išbiju da odmah reaguje i uruči otkaz treneru Montiju Vilijamsu.

Iako Vilijams nije mogao da računa na povređene Krisa Pola i Deandrea Ejtona u šestom meču i uprkos tome što je prošle godine proglasšen za najboljeg trenera lige, ništa od toga mu nije pomoglo da sačuva posao. Vilijams je četiri sezone proveo u Finiksu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a vrhunac je bilo finale NBA lige u sezoni 2020/2021. kada su Sansi poraženi od Milvoki Baksa.

Presudno za Išbiju da uruči otkaz Vilijamsu bilo je nezadovoljstvo zbog činjenice da ni sa Kevinom Durentom Finiks nije uspeo da ode dalje od polufinala Zapada i to je prelomilo.

Pogledajte kako izgleda Tamara, supruga Slavka Vraneša
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trener Feniks Sansa ostao bez posla nakon poraza od Jokićevog Denvera

Izvor: Danas, 14.Maj.2023

Košarkaški klub NBA lige Feniks Sansi, koji su upravo izgubili plejof seriju od Jokićevih Denver Nagetsa, juče su ostali i bez glavnog trenera.

Nastavak na Danas...

Boston u finalu Istoka: Tejtum ubacio 51p i oborio rekord "majstorica", MVP Embid 5/18

Izvor: B92, 14.Maj.2023

Košarkaši Bostona plasirali su se u finale Istočne konferencije...Seltiksi su u odlučujućem, sedmom meču savladali Filadelfiju rezultatom 112:88...Time je nastavljeno prokletstvo trenera Seventisiksersa Doka Riversa kojem je ovo bio 10 poraz u "majstoricama“, parametar po kom je i pre ovog susreta...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.