JOKIĆ I DONČIĆ ZAJEDNO? Najavljuje se veliki TREJD u NBA ligi

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Apr.2023, 10:13

JOKIĆ I DONČIĆ ZAJEDNO? Najavljuje se veliki TREJD u NBA ligi

Bilo bi zanimljivo gledati ih u istom timu.

Košarkaši Dalas Maveriksa su završiće učešće nakon ligaškog dela i mnogi igrači nezadovoljni zbog toga, a među njima je i Luka Dončić.

Pritiskao je Luka čelnike Maveriksa u prethodnom periodu da mu kreiraju tim koji bi bio spreman da osvoji šampionat. Stigao je Kajri Irving u trejdu, međutim to se nije pokazala kao odlična opcija.

Prema natpisima ESPN-a, u Maveriksima postoji bojazan da bi Slovenac >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mogao da zatraži trejd.

Pominje se čak da bi Dončić u smeru Denver i to u trejd paketu u kojem bi učestvovao Majkl Porter Džunior. Pitanje je kako bi Jokić i on funkcionisali budući da se zna koje prva zvezda Nagetsa.

Ipak, možda bi to bila i dobitna kombinacija, jer se zna da Jokić ume da igra za saigrače i da se podredi timu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Anamarija Goltes, devojka Luke Dončića
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.