Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Jan.2020, 23:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izvučeno svih devet tela iz srušenog helikoptera u kome je poginuo Kobi Brajant

Spasilačke ekipe pronašle su i izvukle tela svih devet osoba koje su bile u helikopteru sa legendarnim NBA košarkašem Kobijem Brajantom, a koji se srušio kod Los Anđelesa, saopštile su danas službe okruga gde se dogodila nesreća.

Tri tela su već  bila izvučena na dan udesa u nedelju a ostalih šest je lokalizovan dan kasnije, navodi se u saopštenju.

Svi posmrtni ostaci prebačenio su u centar za sudsku medicinu, gde će stručnjaci pokušati da ih >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << identifikuju.

Legendarni NBA košarkaš Kobi Brajant poginuo je u nedelju u padu helikoptera u blizini Los Anđelesa. Osim Brajanta poginula je i njegova 13-godišnja ćerka Đijana i još sedmoro ljudi, kada se helikopter srušio u Kalabasasu, zapadno od Los Anđelesa.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Izvučeno svih devet tela iz srušenog helikoptera u kome je poginuo Kobi Brajant

Izvor: Beta, 28.Jan.2020

Spasilačke ekipe pronašle su i izvukle tela svih devet osoba koje su bile u helikopteru sa legendarnim NBA košarkašem Kobijem Brajantom, a koji se srušio kod Los Andjelesa, saopštile su danas službe okruga gde se dogodila nesreća.Tri tela su već bila izvučena na dan udesa u nedelju a ostalih...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.