Iz NBA u Partizan!

Izvor: Mondo, 23.Okt.2018, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz NBA u Partizan!

Ređaju se novi igrači u KK Partizan. Došao je i sedmi - Amerikanac Entoni Braun, koji igra na pozicijama beka i niskog krila.

Foto: Guliver/Getty images/Harry How

U 24 časa dva nova igrača u KK Partizan! Posle Stefana Jankovića, Partizan je doveo i momka sa NBA iskustvom - Entonija Brauna.

Partizan je saopštio >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da je Braun potpisao ugovor sa crno-belima do kraja sezone 2018/19, a u Beograd će stići u sredu, 24. oktobra.

Dvadesetšestogodišnji košarkaš koji je diplomirao na Stenford Univerzitetu, izabran je na NBA draftu 2015. godine od strane Los Anđeles Lejkersa. Nakon nastupa za nekoliko timova u NBA (L.A. Lejkers, Minesota Timbervulfs, Orlando Medžik, Nju Orleans Pelikans) i NBA razvojnoj ligi, Braun je tokom ovog leta igrao za Filadelfiju, sa kojom je prekinuo saradnju 10. oktobra.

Novi košarkaš Partizana, odigrao je ukupno 41 meč u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu, a 2017. je zabeležio nastup na Ol star (All Star) utakmici NBA razvojne lige.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.