Izvor: Danas, 19.Feb.2024, 07:48

Istok iznad kote 200: Jokić dao 13 poena u najefikasnijoj Ol star utakmici NBA lige ikada

Revijalna utakmica svih zvezda američke profesionalne NBA lige, u kojoj su dva tima oslobođena obaveze da izgaraju na terenu već se skupe radi zabave za dušu publike, završena je pobedom Istoka protiv Zapada sa 211:186 (53:47, 51:42, 56:47, 51:50).

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Istok slavio nad Zapadom u rekordnom Ol-star meču, Jokić nadomak dabl-dabla, Lilardu MVP trofej (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Feb.2024

Okončan je Ol-star vikend u Indijani utakmicom najvećih zvezda. Istok je pobedio Zapad rezultatom 211:186, a zvanje "Kobi Brajant" MVP-a dobio je Demijan Lilard sa postignutih 39 poena, od čega 11 trojki. Nikola Jokić je upisao 13 poena, devet asistencija i četiri skoka.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Evo koliko je Nikola Jokić zaradio od učešća na Ol-star meču

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Feb.2024

Istorijska Ol star utakmica odigrana je prethodne noći, tim Istoka je porazio tim Zapada poražen od Istoka 211:186. Bila je to utakmica sa najvećim brojem poena ikada, pa je potvrđen epitet susreta koji rijetko koga zanima.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.