Iskustvo se ceni u plej-ofu, Trejsi u Sparsima, Ričardson u Niksima!

Izvor: Press, 17.Apr.2013, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iskustvo se ceni u plej-ofu, Trejsi u Sparsima, Ričardson u Niksima!

San Antonio uz Parkera, Đinobilija, Dankana ima jedan od najiskusnijih startnih postava u ligi koja je sada pojačana proverenim asom. Tridesettrogodišnji Mekgrejdi, koji, kada uđe u seriju, može sa distance da "pogađa sve i kako hoće", tako će biti veliki plus za roster Grega Popovića u najvažnijem delu NBA lige - plej-ofu, koji startuje 20. aprila.

Megrejdi je inače prošle sezone "odmarao" u kineskoj ligi gde je nastupao >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << za Kvingdao. Sedmostruki učesnik ol-stara je u NBA odigrao 938 utakmica a za Toronto, Orlando, Hjuston i Njujork je u proseku po utakmici beležio je 19,6 poena, 5,6 skokova i 4,4 asistencije. U plej-ofu mu je prosek još bolji - 25,2 poena, 6,3 skokova i 5,5 asistencija po meču.

I ekipa Njujorka je odlučila da podigne starosnu granicu tima. Najstariji tim lige angažovao je, naravno šuteta, Kventina Ričardsona (33) koji je od 2005. do 2009. godine već bio član Niksa. Timu iz "velike jabuke" se preporučio sa prosekom od 17 poena, koliko je imao u poslednjoj sezoni ugovora sa Orlando. U karijeri je još igrao za Feniks, Majami i Orlando.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lejkersi u plej-ofu, izbegli Tander

Izvor: B92, 18.Apr.2013, 08:26

Los Anđeles Lejkersi plasirali su se u plej-of NBA lige pobedom nad Hjuston Rokitsima 99:95 posle produžetka, u poslednjem meču regularnog dela...Lejkersi bi išli u doigravanje i da su poraženi jer je Juta izgubila od Memfis Grizlisa 96:70, ali je pobeda "jezerašima" donela sedmo mesto i duel sa...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.