Imamo još jedan monstruozni NBA ugovor!

Izvor: Telegraf.rs, 01.Jul.2017, 19:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Imamo još jedan monstruozni NBA ugovor!

Demarkus Kazins, Entoni Dejvis i Džru Holidej i u narednoj sezoni činiće okosnicu ekipe Nju Orleans Pelikansa.

Vođstvo franšize iz Luizijane zadržalo je prvog plejmejkera ekipe novim petogodišnjim ugovorom vrednim 126 miliona dolara, a ta suma bi mogla da ode i na vrtoglavih 150 miliona na osnovu klauzula.

Holideju je ovog leta istekao stari ugovor.

Karijera, i život pre svega ovog igrača prethodne sezone bili su pod lupom javnosti u SAD zbog bolesti njegove >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << supruge koja je posle porođaja u septembru, mesec dana kasnije uklonila benigni tumor na mozgu.

Zbog svega što ga je snašlo Holidej je često odsustvovao sa terena i naravno, sve vreme je imao snažnu podršku kluba, zajednice i navijača.

Srećom, sve se najbolje završilo po Holideja pa u narednoj sezoni moći maksimalno da se posveti obavezama na terenu i odgovori na zahteve trenera Alvina Džentrija koji polaže velike nade u ovog igrača.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.