Izvor: RTS, 04.Jul.2020, 18:20

Igor Kokoškov i zvanično trener Fenerbahčea

Selektor košarkaša Srbije Igor Kokoškov zvanično je postavljen za trenera Fenerbahčea, objavio je njegov budući klub. Kokoškov je pored angažmana u KSS bio i pomoćni trener u Sakramento Kingsima, tako da će sigurno morati da se odrekne posla u Americi.
Predhodnih dana je u medijima nagoveštavano da će Igor Kokoškov prvi put posle 20 godina profesionalno napustiti Ameriku, a dabas je to i zvanično potvrđeno.

Kako je navedeno >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na sajtu, Kokoškov je potpisao trogodišnji ugovor.Srpski trener istakao je da je veoma srećan i uzbuđen što je preuzeo turski tim.
"Veoma sam uzbuđen zbog ove prilike. Svestan sam istorije i tradicije Fenerbahčea, znam i koliko navijača ima. Može se reći da je Fenerbahče jedan od najvećih klubova na svetu. Osećam odgovornost prema navijačima i ljudima koji su me doveli na ovaj važan zadatak. Daću sve od sebe, pokušaću da upotrebim svoje veštine, znanje i iskustvo kako bih postigao uspehe na koji je ovaj tim navikao. Znam da navijači Fenerbahčea vole košarku, zato ćemo pokušati da učinimo sve da ih usrećimo osvajanjem trofeja ", rekao je Kokoškov za klupski sajt posle potpisivanja ugovora.
Doskorašnji pomoćnik Luka Voltona u NBA ligašu Sakramento Kingsima, na klupi Fenera zamenio je srpskog trenera Željka Obradovića.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kokoškov i zvanično novi trener Fenerbahčea

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Jul.2020

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Igor Kokoškov novi je trener Fenerbahčea, danas je zvanično saopštio turski klub. Kako je navedeno na sajtu, Kokoškov je potpisao trogodišnji ugovor.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.