Prva izjava srpskog selektora kao trenera Fenerbahčea!

Izvor: Sportske.net, 04.Jul.2020, 19:41

Prva izjava srpskog selektora kao trenera Fenerbahčea!

Veliki dan za klub iz Istanbula.

Košarkaški klub Fenerbahče danas je za novog trenera imenovao selektora reprezentacije Srbije Igora Kokoškova.

Ovaj 48-godišnji srpski stručnjak je već dugi niz godina u NBA ligi, radio je jednu sezonu i kao prvi trener Finiks Sansa, a u Istanbul stiže iz Sakramento Kingsa, gde je bio deo stručnog štaba >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Luka Voltona.

On je parafirao trogodišnji ugovor sa Fenerom, a evo koje su bile njegove prve reči kao trenera ovog turskog kluba.

"Fener je jedan od najvećih sportskih klubova na svetu. Daćemo sve od sebe da dobijanjem utakmica i osvajanjem trofeja navijače zadržimo srećnim.

Veoma sam srećan i uzbuđen to sam se pridružio Fenerbahčeovoj porodici. Oduševljen sam i jako zahvalan za ukazanu priliku. Svestan sam istorije i tradicije koju ovaj sportski klub ima
", izjavio je novi trener Fenerbahčea Igor Kokoškov.

Imaće Srbin težak zadatak, ovo mu je prvi klub na "Starom kontinentu", a jasno je da su očekivanja navijača velika, nakon sedmogodišnje vladavine Željka Obradovića.

Videćemo kakve će odluke po pitanju rostera doneti, navodno je već odradio analizu ekipe i skauting, spekuliše se da bi jedno od prvih pojačanja mogao da bude bivši košarkaš Partizana, više OVDE.
Pogledaj vesti o: Prva šansa

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.