I oni mu se dive: Pogledajte šta su o Jokiću rekli Kari, Durent i Barkli (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2017, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I oni mu se dive: Pogledajte šta su o Jokiću rekli Kari, Durent i Barkli (VIDEO)

Srpski reprezentativac opčinio NBA ligu.

Srpski košarkaš Nikola Jokić već u drugoj sezoni u NBA ligi postao je klasa o kojoj sa velikim respektom pričaju kako najbolji igrači najjače lige na svetu, tako i američke košarkaške legende. U video prilogu koji je napravio medijski tim Denvera, probranim rečima o Nikoli Jokiću govore zvezde Golden Stejta Kevin Durent i Stef Kari, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kao i legendarni as Čarls Barkli. Svi se potpuno dive neverovatnim talentom srpskog košarkaša, koji je eksplodirao ove sezone u NBA i predviđaju mu fantastičnu budućnost.

Ovaj meč mnogo znači: Partizan u gostima kod Igokee

Delije, važno: Problemi pritisli Real, bez ovog tandema napašće Zvezdu (FOTO)

- Veoma je impresivno ono što Jokić radi, igra poput igrača iz “stare škole”. Ima odličan šut, dodavanja su mu fenomenalna. Ima odličan šut za tri, on je neverovatan - rekao je košarkaš Golden Stejta Kevin Durent.

Vratio se ljubimac Grobara: Ponovo na starom mestu (FOTO)

Pohvale nije štedeo ni njuegov klupski kolega Stef Kari.

- Jokić voli da ima loptu u svojim rukama, kao da je plejmejker, igra sve bolje i podiže nivo igre. Volim takve igrače, zna kako se igraju utakmice!

NBA: Bobijevi Pistonsi ŠOKIRALI šampiona, Marjanović OPET navijač (VIDEO+FOTO)

LONČAR: Zvezda može na F4 Evrolige

Legendarni as Čarls Barkli, poznat po tome što je vrlo škrt na pohvalama, a jako brbljiv kod kritika, za Jokića je imao samo reči hvale:

- Jokić je fenomenalan! Čeka ga svetla budućnost!
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.