Izvor: Sportal.rs, 02.Apr.2024, 07:17

Hrvat direktno kontrirao Toniju: Ne slažem se sa Kukočem, niko ne može ni prići Jokiću!

Buru je izazvala izjava Tonija Kukoča da ne smatra Nikolu Jokića najboljim igračem sa ovih prostora koji je ikada igrao u NBA ligi. Romantičarski pristup Kukoča starim vremenima nije izazvao simpatije baš svih, mnogi u Americi su šokirani, sada se oglasio i jedan njegov sunarodnik sa izjavom u kojoj ipak nema pristrasnosti izazvane slavnim igračkim danima i prošlošću.

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

HRVAT UZVRATIO KUKOČU: „Niko ne može prići Jokiću!“

Izvor: HotSport.rs, 02.Apr.2024

Mišljenje Tonija Kukoča o Jokiću je izazvalo burne reakcije Izjava Tonija Kukoča da Nikola Jokić nije najbolji igrač s prostora bivše Jugoslavije koji je ikada igrao u NBA ligi izazvala je pravu buru u košarkaškom svetu. Kukočev romantičarski pristup starim vremenima nije naišao na odobravanje...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.