Hardenov dres otišao u istoriju - Istoriju striptiz kluba

Izvor: Sportske.net, 07.Jun.2020, 22:17

Hardenov dres otišao u istoriju - Istoriju striptiz kluba

NBA zvezda potrošila pravo bogatstvo tokom jedne noći.

NBA košarka bi trebala da se vrati krajem jula, makar tako saznaje pouzdani Vojnarovski. Ali pre toga, mada i pre kraja karijere, dres Džejmsa Harden se nalazi na svodovima kluba, ali striptiz kluba.

Zvezda Hjuston Roketsa je navodno na tom mestu tokom jedne lude noći potrošio neverovatnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << milion dolara te mu se klub odužio na originalan način.

Nema šta prigodna čast za Hardena koji je pauzu proveo u treningu, trener Roketsa D'Antoni tvrdi da prva zvezda tima jedva čeka da se vrati igri. Bivši centar NBA lige Kendrik Perkins je javno pohvalio Hardenov režim treninga tokom izolacije gde je košarkaš uspeo i da smanji kilažu.

Videćemo kako će to sve delovati na terenu, jasno da će mu i Roketsi jednog dana odati prigodnu čast kao i pomenuti striptiz klub.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.