Harden slomio šaku Hrvatu

Izvor: B92, 14.Maj.2021, 11:19

Harden slomio šaku Hrvatu

Mladi hrvatski košarkaš Luka Šamanić okončao je svoju drugu NBA sezonu nekoliko dana pre njenog zvaničnog završetka.

Na utakmici njegovih San Antonio Sparsa protiv Bruklin Netsa u četvrtak (116:128), Šamanić je slomio četvrtu metakarpalnu kost leve ruke, koja spaja zglob i domali prst.

Nezgoda se dogodila u poslednjoj četvrtini već rešene utakmice kad ga je u prilikom prodora na koš po ruci udario >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Džejms Harden, u pokušaju da mu izbije loptu.

Ova vest je posebno loša za reprezentaciju Hrvatske, jer verovatno neće imati na raspolaganju Šamanića u julskim kvalifikacijama za Olimpijske igre u Tokiju.

Šamanić je ove sezone prosečno beležio 3,7 poena uz 2,1 skokova za 9,3 minuta po utakmici za Sparse.

Pre desetak dana je zablistao čim je dobio osetniju minutažu, protiv Jute Džez je imao 15 poena i 5 skokova za 24 minuta na parketu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre,   Japan

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.