HTEO SAM JEDAN NA JEDAN SA NJIM Legendarni NBA košarkaš priznao da je jurio Miličića

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2024, 14:38

"HTEO SAM JEDAN NA JEDAN SA NJIM" Legendarni NBA košarkaš priznao da je "jurio" Miličića

Tražio ga je po celom Detroitu.

Bivša NBA zvezda Karmelo Entoni gostovao je u podkastu Dvejna Vejda i tom prilikom ispričao zanimljivu anegdotu koja se ticala nekadašnjeg srpskog košarkaša Darka Miličića. 

Melo je bio frustriran što je Detroit 2013. godine na piku izabrao Miličića, a ne njega.

- Mislio sam da sam već odabran, da je gotovo. Rečeno mi je da ću biti drugi pik. Samopouzdanje mi je raslo, bio sam u kampusu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Sirakjuza, dobijao trenerke, čarape, košarkaške lopte od Detroita, kao da sam bio njihov član već na koledžu. A onda se to nije dogodilo - rekao je Entoni, pa nastavio.

- Čuo sam priče o Darku i Detroitu i odmah se spremio da idem tamo. Morao sam da ga pronađem tamo gde trenira, da dođem do njega. Gde ga kriju? Išao sam u svaku teretanu kako bih ga pronašao - to je istinita priča. Hteo sam da ga pronađem, da ga pobedim jedan na jedan i da pokažem da sam ja prvi pik (Detroita).

Carmelo Anthony couldn't believe that Darko Milicic would be chosen before him at the draft night.

As he recounted on Dwyane Wade's podcast, he still can't come to terms with that fact to this day😮@DwyaneWade @carmeloanthony🎙️#carmelo #wade #milicic #nba #Pistons #kkp #kkcz pic.twitter.com/6y9gOgPShh

— Basketball Sphere (@BSphere_) February 15, 2024

Sada na tu situaciju gleda drugim očima.

- Morao sam da porastem, da izađem zreliji iz te situacije. Možda, da sam završio u Detroitu bi stvari bile drugačije. Ali tako razmišljam sa trenutnim iskustvom. A kao klinac, glavom sam bio u Detroitu, na samo sat vožnje od Baltimora. Zamišljao sam kako bi mi bilo u toj kulturi, atmosferi i ljubavlji koju Detroit pruža. Bili bi ludo - završio je Entoni.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.