HOROR U NBA: Bogdanović BEŽAO sa saigračima od BOMBE! U svlačionici nastao HAOS! Dvorana EVAKUISANA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2019, 01:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOROR U NBA: Bogdanović BEŽAO sa saigračima od BOMBE! U svlačionici nastao HAOS! Dvorana EVAKUISANA!

Neverovatna scena.

Juta je pobedila Golden Stejt (izveštaje pročitajte OVDE), a prethodno veče u NBA obeležila je dramatična situacija koja je nastala posle ovog meča.

Čim se meč završio, policija je po hitnom postupku evakuisala igrače, ali i ostale koji su se nalazili u "Vivint Smart Home Areni".

A photo of the bomb squad officers near the box, very blurry because taken from about half a block away, the closest they’ll let us get. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pic.twitter.com/6XP5rcISMk

— Andy Larsen (@andyblarsen) November 23, 2019

Novinar iz Jute Endi Larsen objavio je da je policijski pas reagovao na jedan paket, odnosno kutiju za alat koja je ostavljena u restoranu lociranom u okviru arene, kao i da je cela dvorana brzo evakuisana. Mnogi akteri meča nisu stigli ni da se istuširaju, pre nego što su obavešteni da ekspresno moraju da izađu iz dvorane.

Da se ne radi o šali, potvrdio je slučaj koji se dogodio samo nekoliko ulica od Jutine arene. Naime, izbila je pucnjava, a gradom je vladao strah zbog svega što se desilo u kratkom roku.

Policajac iz Jute Karlos Valensija potvrdio je tvrdnje da je odeljenje zaduženo za bombe na zadatku, a kasnije se utvrdilo da se ipak u kutiji nalazio samo alat. Nije poznato ko je i zašto ostavio kutiju u restoranu, kao ni razlog reakcije psa koji bi morao da bude odlično izdresiran.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda ruska bodibilderka Arina Mihajlova.

#лето #море #отдых

Објава коју дели Михайлова Арина (@arina_kizh) дана 7. Авг 2018. у 4:15 PDT

🌿Персональные тренировки, составление плана питания! 💪Полный контроль и отслеживание результатов! 🔥Ежедневная мотивация и самые доступные цены! ——————————————————— 💰Стоимость одного занятия 300₽ ❗️Составления плана питания и тренировок БЕСПЛАТНО при оплате первого посещения! ⠀ Запись 📲89923028674/Direct . . #тюмень#тренертюмень #спорт#персональныйтренер#шопинг#составлениепрограммпитания#мотивация#тюмень#arina_kizh

Објава коју дели Михайлова Арина (@arina_kizh) дана 7. Апр 2018. у 7:39 PDT

🌿Персональные тренировки, составление плана питания! 💪Полный контроль и отслеживание результатов! 🔥Ежедневная мотивация и самые доступные цены! ——————————————————— 💰Стоимость одного занятия 300₽ ❗️Составления плана питания и тренировок БЕСПЛАТНО при оплате первого посещения! ⠀ Запись 📲89923028674/Direct . . #тюмень#тренертюмень #спорт#персональныйтренер#шопинг#составлениепрограммпитания#мотивация#тюмень

Објава коју дели Михайлова Арина (@arina_kizh) дана 21. Мај 2018. у 8:53 PDT

🌿Составление плана питания и тренировок! 💪Полный контроль и отслеживание результатов! 🔥Ежедневная мотивация и самые доступные цены! ——————————————————— 💰Стоимость одного занятия 300₽ ❗️Составления плана питания и тренировок БЕСПЛАТНО при оплате первого посещения! ⠀ Запись 📲89923028674/Direct . . #тюмень#тренертюмень #спорт#персональныйтренер#шопинг#составлениепрограммпитания#мотивация#тюмень#тренертюмень

Објава коју дели Михайлова Арина (@arina_kizh) дана 11. Феб 2018. у 8:04 PST

#тюмень #спорт #партиком #селфитюмень

Објава коју дели Михайлова Арина (@arina_kizh) дана 5. Авг 2017. у 9:53 PDT
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.