Gudurić skroman u pobedi Memfisa (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Dec.2019, 09:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gudurić skroman u pobedi Memfisa (VIDEO)

Košarkaši Memfis grizlisa pobedili su Finiks rezultatom 115:108 u utakmici NBA lige odigranoj u noći između srede i četvrtka. Duel u "Toking stik rizort areni" bio je interesantan i za srpskog selektora Igora Kokoškova, jer su na terenu bili Marko Gudurić i potencijalni reprezentativac naše zemlje Frenk Kaminski.

Kaminski je dominirao u redovima Sansa, meč je završio sa 24 poena (9-12 iz igre, 4-4 za tri), pet >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << skokova i tri asistencije, ali to nije bilo dovoljno za pobedu.

Memfis je u prvih 12 minuta napravio razliku, koju je do kraja, uz povremene padove, uspeo da sačuva.

Gudurić je dobio tek nešto manje od šest minuta i za to vreme ubacio samo jednu trojku, uz po skok i asistenciju. Najbolji kod "grizlija" bili su Bruks sa 28, odnosno Džekson sa 24 poena.

Kaminskom je najviše pomogao Riki Rubio sa 22 poena i osam uspešnih dodavanja, dok su Devin Buker (15 poena i 10 asistencija) i Keli Ubre (14 poena i 13 skokova) upisali po dabl-dabl.

Finiks sada zauzima osmo mesto na Zapadu sa 11 pobeda i 13 poraza, a Memfis je 13. sa skorom 8-16.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.