Greg Popovič o Milojeviću: Razgovarao sam sa nekim ljudima iz Beograda...

Izvor: B92, 18.Jan.2024, 06:25

Greg Popovič o Milojeviću: Razgovarao sam sa nekim ljudima iz Beograda...

Treneri klubova NBA lige redom su se oprostili od Dejana Milojevića, koji je preminuo u 47. godini od posledica srčanog udara.

Možda i najveći među njima, Greg Popovič, imao je samo reči hvale, iako sa Milojevićem nije bio toliko blizak.

"Bio je sa nama 2017. godine. Dobar trener, dokazao se sa nekoliko različitih timova tokom leta i onda se vratio kako bi radio u Crnoj Gori i Beogradu. Stiv Ker je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bio jako, jako privržen Dejanu Milojeviću. Iskreno, nisam ga poznavao dobro, samo iz tog perioda tokom 2017. godine. Nikada nismo proveli mnogo vremena zajedno. Ali, razgovarao sam sa nekim ljudima u Beogradu i znam da su devastirani zbog ovoga što se desilo. Bio je trener tako blistave budućnosti. Sve ga je čekalo. Mislim da mu je ovo bila treća godina sa Stivom (Kerom) i znam da mu je sve išlo. Zato su mnogi, a pogotovo njegova porodica, devastirani zbog njegovog odlaska", rekao je Popovič.

Tom Tibodo, strateg Njujork Niksa, kaže da je ovo tragičan gubitak.

"Dejan Milojević je bio veliki ambasador ove igre, tragičan gubitak. Molim se za sve ljude koji su voleli Dejana", kazao je Tibodo.

Oglasio se i trener Orlando Medika, Džamal Mozli.

"Jako nas je rastužila, jako me je rastužila vest da je neko otišao tako mlad. Iskreno saučešće porodici i Golden Stejtu", rekao je Mozli.

Dervin Hem je, takođe, imao šta da kaže.

"Jako tužna situacija. Ponekada si toliko okupiran poslom, da ponekad zaboraviš na život. Ogroman gubitak za ceo košarkaški svet. Jako nesrećna situacija. Deki je uvek bio nasmejan i vedar. Saučešće porodici i prijateljima", rekao je Hem.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.