Greg Popović: Step-bek? Mislite na korake pre trojke?

Izvor: B92, 07.Feb.2019, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Greg Popović: Step-bek? Mislite na korake pre trojke?

Trener NBA ekipe San Antonio Spars Greg Popović izneo je svoje mišljenje o potezu koji su popularizovali Stef Kari i Džejms Harden.

Nakon poraza od Golden Stejt Voriorsa 141:102, trener San Antonio Sparsa upitan je da prokomentariše šut za tri poena nakon koraka unazad (popularni step-back) a on je odgovorio u svom stilu.

"Mislite na ono kada skoče unazad, naprave korake pa šutnu trojku? Izgleda da je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << to sada dozvoljeno. Ne znam. Jako je teško odbraniti tako nešto", rekao je Popović.

Takođe se osvrnuo na defanzivni segment svog tima: "Naša odbrana u tranziciji nije dobra, to nam je za sada jako veliki problem".

San Antonio se trenutno nalazi na šestom mestu na tabeli Zapadne Konferencije, sa 32 pobede i 24 poraza.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.