Gotovo, Kokoškov ostao bez sjajnog Amerikanca, koji je na kraju iznenadio sve!

Izvor: Sportske.net, 08.Jul.2020, 10:06

Gotovo, Kokoškov ostao bez sjajnog Amerikanca, koji je na kraju iznenadio sve!

Svojevremeno drugi pik na NBA draftu ima novi klub.

Derik Vilijams je napustio redove Fenerbahčea i karijeru nastavlja u Španiji.

Bivši igrač minhenskog Bajerna nije imao tako sjajnu sezonu u Istanbulu, pa je doneta odluka da se sa njim ne nastavi saradnja, te će odlični Amerikanac po prvi put zaigrati u ACB ligi i to u dresu Valensije.

Ovaj 29-godišnji košarkaš je pre devet godina bio biran kao drugi pik na draftu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << NBA lige od strane Minesota Timbervulvsa, ali nije uspeo da ispuni svoj potencijal u najjačoj ligi na svetu.

Sjajni atleta je u sezoni 2018/19 stigao na "Stari kontinent", gde je branio boje Bajerna, a nakon fantastične sezone u dresu nemačkog tima preselio se u Istanbul.

Fener je ipak imao brojnih problema minule sezone, pa će Vilijams što pre želeti da zaboravi sezonu za nama, iako je u Evroligi imao solidne brojke, 11,3 poena i 3,9 skokova po meču.

Dugo se spekulisalo da će karijeru nastaviti u Himkiju, ali je na kraju završio među "Narandžastima".

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gotovo – nekada drugi pik s NBA drafta u Valensiji

Izvor: B92, 08.Jul.2020

Američki košarkaš Derik Vilijams naredne sezone nosiće dres Valensije, potvrdio je španski klub...Vilijams se prvo dovodio u vezu s Himkijem, međutim Valensija je uspela da ga "preotme" i ubedi da pređe u grad na obali Sredozemnog mora...Amerikanac je pre dve godine potpuno neočekivano došao...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.