Izvor: Nezavisne Novine, 19.Maj.2016, 09:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Golden Stejt bolji od Oklahome za 1:1 u seriji

OUKLEND – Košarkaši Golden Stejta savladali su Oklahomu 118:91 i izjednačili na 1:1 u finalnoj seriji Zapadne konferencije NBA lige.

Golden Stejt je tokom čitave utakmice kontrolisao igru i tako na najbolji način “odgovorio” kritičarima nakon poraza u prvom meču. Ponovo je MVP lige Stefon Kari predvodio Voriorse, a ključna je bila treća dionica u kojoj je Kari postigao 15 uzastopnih poena.

Kari je meč završio sa 28 poena, Klej Tompson ubacio je >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << 15, dok je Andre Igoudala upisao 14 poena.

Kod Oklahome Kevin Durent postigao je 29, a Rasel Vestbruk 16 uz 12 asistencija.

Treća utakmica na programu je u nedelju, a domaćin je Oklahoma.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

VIDEO: Koš koji je digao Ouklend na noge

Izvor: Vesti-online.com, 19.Maj.2016

Košarkaši Golden Stejta savladali su Oklahomu 118:91 i izjednačili na 1:1 u finalnoj seriji Zapadne konferencije NBA lige, a potez meča delo je igrača "ratnika" Andrea Igudale...Posle ovog koša, svi u dvorani u Ouklendu bili su u transu...Pogledajte zašto!

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.