Gledajući mojim očima, ja sam najbolji igrač u NBA

Izvor: N1 televizija, 27.Sep.2018, 08:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Gledajući mojim očima, ja sam najbolji igrač u NBA"

Centar Nju Orleansa Entoni Dejvis smatra da je najbolji košarkaš u NBA ligi.

Prvi pik sa drafta 2012. godine će u sezoni 2018/19. zaraditi 25.434.263 dolara i sigurno će ponovo biti među glavnim zvezdama u ligi.

Dvadesetpetogodišnji košarkaš prosečno u karijeri postiže 23.4 poena, uz 10.3 skoka, 1.9 asistencija, 1.3 ukradenih lopti i 2.4 blokade za 28.1 minuta provedenih na terenu.

"Gledajući sve mojim očima, ja sam najbolji igrač u ligi. >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Stvarno tako mislim. Nema čoveka koji može da me uveri drugačije," rekao je Dejvis, koji je tokom leta ostao bez pomoći Ražona Ronda (Los Anđeles Lejkesri) i Demarkusa Kazinsa (Golden Stejt).

Anthony Davis thinks he's the best player in the @NBA, do you agree?

(via @PelicansNBA) pic.twitter.com/SyH3E8JrZM

Koliko je dominantan potvrđuje i podatak da samo u prvoj sezoni u NBA ligi nije imao dabl-dabl učinak u proseku (13.5 poena i 8.2 skoka).

Ipak, od kada je Dejvis stigao u klub, Hornetsi su samo dva puta uspeli da se plasiraju u plej-of - 2015. i 2018. godine.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Dejvis: Najbolji sam igrač na svetu

Izvor: B92, 27.Sep.2018

Košarkaš Nju Orleans Pelikansa Entoni Dejvis rekao je da smatra sebe za najboljeg košarkaša na svetu...Dejvis je izrastao u jednog od najboljih igrača NBA lige, međutim on se ne bi zaustao kod "jedan od", već smatra da je najbolji..."Za mene, ja sam najbolji košarkaša na svetu. Stvarno to osećam...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.