Gledajte nas, ne morate na vreme na posao! Sjajan gest Atlante (FOTO)

Izvor: MozzartSport.com, 06.Jan.2015, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gledajte nas, ne morate na vreme na posao! Sjajan gest Atlante (FOTO)

Atlanta gazi sve redom u NBA ligi, a direktor Hoksa pravda i izostanke s posla, samo ako ste voljni da bodrite Jastrebove...

Odavno se nije desilo da Atlanta bude među favoritima za titulu u NBA ligi, još od generacije Doka Riversa i Dominika Vilkinsa... Stoga je u glavnom gradu Džordžije, opšta pomama za Hoksima.

Prvi čovek Atlante, Stiv Kunin, napisao je univerzalno opravdanje za sve navijače Atlanta Hoksa koji su ostali do >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << kasno da gledaju duel Atlante i Klipersa, koji su Hoksi ubedljivo dobili i još jednom pokazali da su trenutno najozbiljnija ekipa na Istoku.

Opravdanje glasi ovako:

Dragi šefe,

Od jednog šefa, drugom, molim vas da oprostite _____ što je zakasnio na posao u utorak ujutru. _____ je veliki fan Hoksa i jednostavno nije mogao da propusti utakmicu protiv Klipersa koja je počela tek u 22.38. Kao zahvalnost za vašu ljubaznost, želimo da vas pozovemo na utakmicu Atlanta - Memfis koja se igra u sredu. Očekujemo da vam _____ kupi kartu, ali ako kojim slučajem ne bude tako, samo pokažite ovo pismo na biletarnici, i biće sve u redu.

Hvala na podršci

Stiv Kunin

Stay up late to watch the Hawks tonight. Take this note to the office tomorrow and the box office on Wednesday pic.twitter.com/OmURUkRGdD

(FOTO: Action Images)
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.