Glavu gore, Alene! Posle Zajonove lekcije treba izdržati i medijski pritisak... (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Feb.2020, 09:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glavu gore, Alene! Posle Zajonove lekcije treba izdržati i medijski pritisak... (video)

Koliko je moćan Zajon Vilijamson, sinoć se na licu mesta uverio i naš Alen Smailagić.

Preneli smo jutros, Nju Orleans Pelikansi, predvođeni novim NBA superstarom Zajonom Vilijamsonom, savladali su Golden Stejt u gostima sa 115:101, a detalj sa ove utakmice koji se sada forsira u američkim medijima je duel Vilijamson - Smailagić, koji možete da vidite u prilogu.

Tako ''FOX Sports'' u svom komentaru na Tviteru ističe da je Zajon svojom varkom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << "poslao Smailagića van Kalifornije".

Zanimljivo, njih dvojica su vršnjaci, Zajon je nekih mesec dana stariji od Alena, na leto će i jedan i drugi napuniti 20 godina.

Smailagić je u ovom meču odigrao nešto više od osam minuta, nije se upisao u strelce iz dva pokušaja, a upisao je dve asistencije.

Potpuno je sigurno da mu nije lako da izdrži medijski pritisak koji se sada stvara i pošalice na njegov račun posle meča, ali verujemo da će dobiti pravu podršku u evojoj ekipi i da će u narednom susretu sa strašnim Zajonom izgledati mnogo bolje.

-

-

.@Zionwilliamson nearly jab stepped Alen Smailagic straight out of California. #WBD | #WontBowDown | @PelicansNBA pic.twitter.com/1IQrFC9dE6

— FOXSports NewOrleans (@FOXSportsNOLA) February 24, 2020

-

Zion had him SHOOK with this 😯 pic.twitter.com/33o9xD2JRd

— SportsCenter (@SportsCenter) February 24, 2020
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.