Generalni menadžer Efesa: Micić želi u NBA

Izvor: B92, 05.Jun.2021, 23:08

Generalni menadžer Efesa: Micić želi u NBA

Generalni menadžer Efesa Alper Jilmaz je potvrdio da Vasilije Micić želi u NBA ligu.

Vasilije Micić je ove godine bio MVP Evrolige i MVP finala Evrolige i tako krunisao fantastičnu sezonu.

On je odavno postigao dogovor sa Oklahoma Siti Tanderom u kom timu već igra Aleksej Pokuševski i čini se da će uskoro tamo i završiti.

"Želimo da ih zadržimo, ali u situaciji u kojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je odlazak u NBA postao tako jednostavan, ne znam kako možemo da sprečimo tako uspešne i dokazane igrače da nas napuste. Imaju želju da igraju u NBA i to u potpunosti zaslužuju. Ne znam da li će otići u slučaju dobre ponude, ali znam da su srećni u našem klubu. Ja ne mogu ništa da uradim ukoliko se odluče za NBA, ali mislim da igračima koji su nam toliko pomogli sada mi moramo da pomognemo da ostvare svoje snovpe. Naravno, izazovno će biti pronaći im zamene, ali jasno je da ne želimo da idu. Ukoliko to ipak urade, daćemo sve od sebe", rekao je Alper Jilmaz.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.