Generacijski idiot – uradi to kao Kobi Brajant VIDEO

Izvor: B92, 16.Maj.2023, 07:53

"Generacijski idiot – uradi to kao Kobi Brajant" VIDEO

Gilbert Arinas, nekadašnji NBA igrač, u svom podkastu "Gil's Arena" prokomentarisao je novonastalu situaciju u ligi.

Košarkaš Memfisa Dža Morent ponovo je suspendovan od strane sopstvenog kluba.

Morent je ponovo uhvaćen na video snimku kako maše vatrenim oružjem i pošto mu je to drugi prestup ove godine, očekuje se da bude oštro kažnjen.

Kvami Braun, nekadašnji centar u NBA ligi, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << takođe se oglasio i prokomentarisao koliko je pogrešno to što radi Dža Morent.

Gilbert Arinas je svojevremeno u Vašington Vizardsima suspendovan zbog vatrenog oružja, kada je iz ormarića u svlačionici uperio pištolj u tadašnjeg saigrača Džavarisa Kritentona koji je uradio isto to nekoliko momenata ranije.

"Ovo leto je najvažnije leto u njegovoj karijeri. Bolje bi mu bilo da se zaključa u kući, da se zaključa u nekoj sali i da se vrati sledeće godine", rekao je Arinas.

Kenjon Martin, takođe nekadašnji NBA igrač i otac košarkaša Hjuston Roketsa Kenjona Martina Džuniora rekao je:

"Ja bih ovde uzeo drugačiji pristup, jer je moj sin sličnih godina. Njegov otac mora da razgovara sa njim, onaj iskreni razgovor, gde mora da dobije sve ono što ne želi da čuje pravo u lice. On je zvezda, svi gledaju u njega, cela svlačionica mu se divi", kaže Martin.

"Ošišaj se, uzmi obezbeđenje i neka bar tri žene budu u tom timu da ne bi izgledao kao gangster. To je Kobi Brajant uradio. Njegov glavni telohranitelj je bila žena. Jel tako? Šta god da se dogodi, žene će razmišljati više i izgledaćeš kao neko ko je zaštićen, a ne kao kriminalac. Celo leto budi viđen, treniraj, pleši, neka bude porodična atmosfera. Ne smeš da budeš viđen u drugačijem svetlu, ni da prelaziš ulicu na crveno. Sve dok si u javnosti bićeš obeležen, ne želiš da budeš u toj situaciji. Budi oko dece setimo se Kobija kada je bio u problemu. Nismo ga više viđali u javnosti. On je bio relevantan kada je igrao, a zamislite samo da Morenta niko ne vidi do trening kampa pred narednu sezonu. Dža se pojavi u oktobru sa novom frizurom i svi će pričati o tome. Pozitivni imidž, o tome pričam. Svi će pričati o frizuri, a ne o kriminalcu Morentu. Košarka će pomoći", rekao je Gilbert Arinas.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.