Gasol dobio otkaz u Portlandu

Izvor: RTS, 21.Nov.2019, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gasol dobio otkaz u Portlandu

Čuveni španski košarkaš Pau Gasol otpušten je iz Portlanda, potvrdio je NBA ligaš.
Ovaj 39-godišnji centar zbog povrede stopala nije stigao ni da debituje za ekipu iz Oregona, pre nego što je raskinuo ugovor.

Mediji u SAD pišu da će Gasol ostati u Portlandu na rehabilitaciji od povrede koju vuče još iz prošle sezone dok je bio u Milvokiju.
Za 18 sezona u najjačoj ligi sveta, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nastupajući još za Los Anđeles Lejkerse, Memfis, Čikago i San Antonio, Gasol je prosečno beležio 17 poena, 9,2 skoka i 3,2 asistencije u po utakmici.
Sa reprezentaticijom Španije ima čak 11 medalja sa najvećih takmičenja, među kojima su tri evropska zlata i jedno svetsko.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PORTLAND OTPUSTIO GASOLA: Slavni španski košarkaš ostao bez kluba (FOTO)

Izvor: Kurir, 21.Nov.2019

Čuveni španski košarkaš Pau Gasol otpušten je iz Portlanda, potvrdio je NBA ligaš.

Nastavak na Kurir...

Kakva bi to bomba bila - Barsa bi Gasola!

Izvor: MozzartSport.com, 21.Nov.2019

Da li će se Pau Gasol vratiti u Barselonu? Kako pišu katalonski mediji, Barselona će probati da vidi da li Pau Gasol želi da se vrati u Barsu posle rastanka sa Portland Trejblezersima. Gasol se trenutno oporavlja od povrede levog stopala, a već je rekao da bi voleo da nastupa za Španiju na Olimpijskim...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.