Garnet se vraća kući

Izvor: MVP.rs, 19.Feb.2015, 22:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Garnet se vraća kući

Veteran se vraća u ekipu u kojoj je počeo svoju NBA karijeru.

Prvih 12 sezona u najjačoj ligi na svetu, Kevin Garnet je proveo u Minesoti, a posle Bostona i Bruklina, iskusni košarkaš je prihvatio da bude trejdovan u Minesotu, koja je u Netse poslala Tadeusa Janga.

Garnet je jedan od retkih košarkaša koji su u ugovoru imali "No trade" klauzulu po kojoj je veteran mogao da blokira svaki trejd >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << u koji bi bio uključen. Ipak, povratak u Minesotu, mesto gde je počela njegova karijera, i ponovni susret sa Flipom Sandersom, bili su dovoljni za Garneta da prihvati trejd.

Popularni Kej Dži će u Minesoti verovatno imati ulogu mentora mladim igračima, pre svih Endruu Viginsu i Zeku Levinu, kao i priliku da završi karijeru u ekipi gde je počela njegova sjajna NBA karijera.

Sa druge strane, Netsi su podmladili roster, a Jang će verovatno zauzeti mesto Garneta u startnoj postavi. Pitanje je da li su Netsi završili sa trejdovima, pošto poslednjeg dana praktično celokupna ekipa bila uključena u razne trejd priče.

(foto: NBA.com)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.