GLASALO JE 30 TRENERA: On je za njih NAJBOLJI u NBA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2021, 18:57

GLASALO JE 30 TRENERA: On je za njih NAJBOLJI u NBA (FOTO)

Iza njega je sjajna sezona.

Trener Finiks sansa Monti Vilijams proglašen je za najboljeg trenera sezone u NBA ligi, u izboru asocijacije svih stručnjaka najjačeg košarkaške lige na svetu. Nekadašnji košarkaš je ove sezone uradio sjajan posao sa timom iz Arizonr, koji je vodio do drugog mesta na tabeli regularnog dela sezone.

U >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << glasanju za najboljeg stručnjaka lige učestvovalo je svih 30 trenera NBA timova.

Suns' Monty Williams was voted as the NBA Coach of the Year, per @wojespn

The Suns finished the regular season 2nd in the Western Conference pic.twitter.com/JBjYw3ARym

— Bleacher Report (@BleacherReport) May 18, 2021

Monti Vilijams je sa Finiksom ostvario 51 pobedu u skraćenoj sezoni i tako ih vodio do titule u Pacifičkoj diviziji, prvi put još od 2007. godine.

Takođe, Sansi su postali tek peti tim u istoriji NBA lige koji je napredovao 15 ili više dobijenih utakmica u dve sezone.

Jedna od najvažnijih utakmica u borbi za plasman u Ligu šampiona u Engleskoj biće odigrana večeras od 21.15 - Čelsi dočekuje Lester. Domaćin dva kola pre kraja 64 na četvrtoj, a gost 66 bodova na trećoj poziciji, a za vrat im diše Liverpul sa 63 boda. Kvota na keca je 1,80, iks je 3,45, a dvojka 4,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Čelsi - Lester.

Finiks je ove skraćene sezone zabeležio čak 17 pobeda više u odnosu na prošlu.

Vilijams, koji ima 49 godina, tokom karijere je vodio još Nju Orleans Hornetse/Pelikanse u periodu od 2010. do 2015. godine.

Kao pomoćnik radio je u Portlandu, Oklahomi i Filadelfiji.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Nasledio Kokoškova, pa postao najbolji trener u NBA ligi

Izvor: N1 televizija, 18.Maj.2021

Trener Finiks Sansa Monti Vilijams izabran je za najboljeg u ovoj sezoni NBA lige, otkriva ESPN.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.