GASOL OTKRIO GDE ŽELI DA ZAVRŠI KARIJERU: U ovom timu SANJA kraj!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2020, 17:55

GASOL OTKRIO GDE ŽELI DA ZAVRŠI KARIJERU: U ovom timu SANJA kraj!

Španac otvorio dušu.

Jedan od najboljih španskih košarkaša Pau Gasol bi mogao da svoju poslednju sezonu u NBA ligi odigra u dresu Los Anđeles Lejkersa. To je makar njegova želja, a da li će mu biti ispunjena?

- Da, to mi je na pameti. Poslednja godina sa Lejkersima bi bila sjajan završetak. Imam veoma dobar odnos i sa gradom i sa Lejkersima - rekao je Pau Gasol.

Ipak, potvrdio je i da će to >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << biti skoro nemoguće imajući u vidu planove koje imaju Lejkersi za predstojeću sezonu.

Gasolov poslednji klub za koji je igrao je bio Milvoki za koji je odigrao 3 meča. Trejdovan je potom u Portland koji ga je odmah otpustio i od tada je slobodan u izboru nove sredine.

Inače, sa Lejkersima je osvojio dve titule prvaka NBA lige, 2009. i 2010. godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Gasol: Bilo bi sjajno da završim karijeru u Lejkersima

Izvor: B92, 09.Maj.2020

Proslavljeni španski košarkaš priznao je da bi voleo karijeru da završi u dresu Los Anđeles Lejkersa...Ipak, pitanje je da li će mu ta želja biti ispunjena. I sam je svestan da će to biti teško..."Da, to mi je na pameti. Poslednja godina sa Lejkersima bi bila sjajan završetak. Imam veoma dobar...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.