Francuzi objavili spisak za junsko-julski ciklus - NBA zvezde i Matijas Lesor! (foto)

Izvor: Sportske.net, 18.Maj.2018, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Francuzi objavili spisak za junsko-julski ciklus - NBA zvezde i Matijas Lesor! (foto)

Selektor "Trikolora" Vensan Kole objavio je spisak košarkaša koje će voditi na utakmice sa BiH i Rusijom, u okviru kvalifikacija za Mundobasket.

Francuzi su na čelu grupe E sa četiri pobede iz četiri odigrana susreta, obezbedili su učešće u drugoj rundi kvalifikacija, ali je Vensan Kole ipak rešio da overi prvo mesto u grupi, pa je za naredni ciklus pozvao najjači mogući sastav.

Njegovom pozivu odazvale su se i NBA zvezde, Nikola Batum, Evan Furnije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i Rudi Gober, a na konačnom spisku našao se i centar Crvene zvezde mts Matijas Lesor.

Bivši košarkaš Nantera je u "crveno-belom" dresu upisao 30 nastupa u Evroligi ove sezone, u proseku je beležio 8,5 poena i 5,7 skokova, a našao se među 14 sigurnih za predstojeće mečeve protiv Bosne i Hercegovine i Rusije.

Na spisku su i zvezde evropske košarkaške scene poput Nanda De Koloa i Tomasa Ertela, a spisak nije mogao da prođe bez iskusnog Borisa Dijaa, koji je od minulog leta igrač KK Pariz-Levaloa.

Čitav spisak pogledajte u nastavku, među rezervama su se našli Aksel Žulijen, Alan Kofi, Lau Konate i Jakuba Uatara.
Pogledaj vesti o: NBA,   Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.