Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Jun.2023, 12:45

Finalna serija NBA lige u kojoj se sastaju Denver i Majami počinje u noći između četvrtka i petka

Ekipa Majka Melouna biće domaćin u prve dve utakmice a prvi duel u Koloraduje na programu u noći između četvrtka i petka sa početkom od 2 časa i 30 minuta po srednjeevropskom vremenu. Osim Nikole Jokića u velikom finalu ali u suprotnom timu, nastupaće još jedan srpski košarkaš – Nikola Jović. 
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikola Jović: Denver je odličan ali očekujem da osvojimo titulu

Izvor: Danas, 01.Jun.2023

U toku noći, 2.30 po srednjeevropskom vremenu, startovasće veliko NBA finale. I dok sa pravom javnost komentariše Nikolu Jokića, Srbija će sigurno imati šampiona, s obzirom na to da je u dresu Majamija ovosezonski ruki, Nikola Jović.

Nastavak na Danas...

U kojim terminima će se igrati utakmice finala NBA lige?

Izvor: Danas, 01.Jun.2023

Finalna serija NBA lige, u kojoj će se sastati ekipe Denver Nagets i Majami hit, počinje u noći između četvrtka i petka.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.