Izvor: RTS, 03.Maj.2021, 19:34

Filip Petrušev izlazi na NBA draft

Najbolji igrač ovosezonske ABA lige i član Mega Sokerbeta Filip Petrušev prijavio se za NBA draft.
Filip Petrušev iza sebe ima odličnu sezonu, koja još nije završena jer predstoji takmičenje u Košarkaškoj ligi Srbije, a ABA liga ga je proglasila za najboljeg igrača, najboljeg strelca i najboljeg mladog igrača.

Kako je na >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Tviteru objavio Miško Ražnatović, Petrušev se prijavio za ovogodišnji NBA draft.
Mladi, 211 centimetara visoki centar tako će nastaviti tradiciju igrača koji se za NBA lutriju prijavljuju kao članovi Mege.
Petrušev je ove sezone u ABA ligi prosečno postizao 23,7 poena, 7,6 skokova i 1,6 asistencija, uz prosečni indeks korisnosti 27,95.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

VIŠE NEMA DILEME, MIŠKO JE POTVRDIO: Još jedan talentovani Srbin izlazi na NBA draft, već se ‘šuška’ ko bi mogao da ga izabere!

Izvor: HotSport.rs, 03.Maj.2021

Najbolji mladi igrač ABA lige, Filip Petrušev, prijavio se za ovogodišnji NBA draft. Ovaj talentovani košarkaš iza sebe ima fantastičnu sezonu, a ABA liga ga je proglasila za najboljeg strelca i najboljeg mladog igrača. Jedan od najpoznatijih košarkaških menadžera sa ovih prostora, Miško Ražnatović,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.