Izvor: Piplmetar.rs, 28.Mar.2024, 09:30

Filadelfija srušila Kliperse

Košarkaši Filadelfije pobedili su Kliperse u Los Anđelesu rezultatom 121:107, u drugoj utakmici večerašnjeg programa u NBA ligi.
Siksersi su priredili iznenađenje i prekinuli niz od dva poraza, dok Klipersi nisu uspeli da upišu treći trijumf u nizu, iako su važili za velike favorite pred svojom publikom.
Gosti, koji već dugo igraju bez povređenog Džoela Embida, su berićetno popodne u Kaliforniji najavili još u prvoj četvrtini, koju su rešili u svoju korist sa 41:29.
Nakon toga su držali domaće na odstojanju, nisu doduše uspeli da se dodatno odlepe, pa su u poslednjih 12 minuta ušli sa +5.
I kada se očekivao veliki nalet Klipersa, Filadelfija je zaigrala sjajnu košarku, dobila četvrtu četvrtinu...
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.