Filadelfija nudi Batleru maksimalni ugovor?

Izvor: B92, 02.Jun.2019, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filadelfija nudi Batleru maksimalni ugovor?

NBA franšiza Filaldelfija Seventisiksersi spremni su da potpišu novi ugovor sa svojim kombo bekom Džimijem Batlerom.

Kao što je već svima poznato na leto ćemo imati prilično velika imena na "agenciji" za čije će se potpise boriti 30 NBA ekipa.

Jedno od tih imena je i Džimi Batler, ali kako prenosi američki novinar Brajan Vindhorst, Batler bi vrlo lako mogao da ostane član Siksersa, pošto je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << franšiza iz Pensilvanije spremna da mu ponudi produžetak saradnje uz novi, maksimalni ugovor.

Kako su američki mediji dalje preneli, Batlera će najverovatnije čekati četvorogodišnji ugovor i da je sve to počelo još u januaru mesecu, kada je Batler nametnuo kao jedan od lidera Siksersa, uz Simonsa i Embida, što su mnogi smatrali previše agresivnim potezom.

Batler je ove sezone u proseku beležio 18 poena, 5 skokova i 4 asistencije, a Filadelfija Seventisiksersi su eliminisani u drugoj rundi plej-ofa od strane sadašnjeg finaliste, Toronto Reptorsa.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.