Filadelfija i bez Embida bolja od Bruklina za drugu rundu plej-ofa

Izvor: Beta, 22.Apr.2023, 22:43

Filadelfija i bez Embida bolja od Bruklina za drugu rundu plej-ofa

Košarkaši Filadelfije postali su večeras prvi tim koji je stigao do druge runde plej-ofa NBA lige, pošto su u četvrtoj utakmici savladali Bruklin u gostima sa 96:88.Filadelfija je do pobede stigla bez svog najboljeg igrača, Džoela Embida koji se povredio u trećoj utakmici ove serije.Najbolji u pobedničkom timu bio je Tobajas Heris sa 25 poena i 12 skokova, Džejms Harden je upisao 17 poena i 11 asistencija, dok je Tajris Maksi ubacio 16 poena.U poraženom timu najefikasniji je bio Spenser Dinvidi sa 20 poena, poen manje ubacio je Nik Klakston uz 12 skokova, dok je Mikal Bridžis meč završio sa 17 poena.Filadelfija će u polufinalu Istočne konferencije NBA lige igrati protiv boljeg tima iz duela Bostona i Atlante. Seltiksi vode sa 2:1 u pobedama.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Filadelfija bolja od Bruklina za drugu rundu plej-ofa

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Apr.2023

Košarkaši Filadelfije postali su večeras prvi tim koji je stigao do druge runde plej-ofa NBA lige, pošto su u četvrtoj utakmici savladali Bruklin u gostima sa 96:88.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.