Fergi na meti oštrih kritika: Upropastila si himnu svojim pevanjem! (video)

Izvor: Story, 19.Feb.2018, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fergi na meti oštrih kritika: Upropastila si himnu svojim pevanjem! (video)

Pevačica Fergi (42) našla se na meti žestokih kritika nakon što je otpevala himnu na godišnjoj utakmici NBA All-Stara. Iako je bila veoma uzbuđena pred nastup, njeno pevanje nije naišlo na odobravanje Amerikanaca. – Još uvek se smejem – samo je jedan od komentara koji je osvanuo na Tviteru, ali nažalost nije bio usamljen. Lavina negativnih ... The post Fergi na meti oštrih kritika: Upropastila si himnu svojim pevanjem! (video) appeared first on Story.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Amerikanci zasuli Fergi negativnim komentarima zbog himne

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Feb.2018

Pjevačica Fergi (42) našla se na meti žestokih kritika nakon što je otpjevala himnu na godišnjoj utakmici NBA All-Stara...Iako je bila veoma uzbuđena pred nastup, njeno pjevanje nije naišlo na odobravanje Amerikanaca...“Još uvijek se smijem”, samo je jedan od komentara koji je osvanuo na...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.