Fenerbahče: Bogdane hvala, ispisao si istoriju kluba

Izvor: Vesti-online.com, 13.Jul.2017, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fenerbahče: Bogdane hvala, ispisao si istoriju kluba

Šampion Evrope Fenerbahče zahvalio se danas srpskom košarkašu Bogdanu Bogdanoviću na doprinosu najvećim uspesima u istoriji kluba i poželeo mu sreću u nastavku karijere i NBA ligašu Sakramentu.

Bogdanović je otputovao u SAD gde bi uskoro trebalo da potpiše trogodišnji ugovor sa Kingsima vredan 27 miliona dolara.

- Bogdan je dao veliki doprinos uspesima našeg tima, bio je pravi primer kako se bori za žuto-plavi dres, zbog čega dobija sve pohvale i >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << divljenje. Ispisao je svoje ime u istoriji našeg kluba zlatnim slovima. Imao je velike zasluge u jednom od najvećih uspeha turskog sporta ikada, zahvalni smo mu i želimo mu mnogo uspeha u daljoj karijeri - navodi se na sajtu kluba čiji je trener Željko Obradović, a igrač Nikola Kalinić.

Bogdanović je od dolaska iz Partizana u Fenerbahče pre tri godine osvojio Evroligu, dve titule prvaka Turske, kao i po jedan jedan nacionalni i predsednički kup.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.