Fantazija, neviđeno poluvreme Bogdana Bogdanovića! (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Avg.2020, 21:05

Fantazija, neviđeno poluvreme Bogdana Bogdanovića! (video)

Fantastičan učinak srpskog snajperiste.

Druga priča za Bogdana Bogdanovića, samo dva dana nakon njegove najslabije partije u NBA ligi kada je imao šut iz igre 1/15.

Srpski košarkaš je odigrao fantastičnu prvu četvrtinu protiv Nju Orleansa, verovali ili ne, ta četvrtina je završena rezultatom 49:39 u korist Sakramenta, a Bogdan je pogodio neverovatnih 5 trojki. Na poluvremenu je 77:70, a Bogdanović ima 24 poena, uz šut za tri poena 6/7.

Dobar >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i Bjelica za sad, ima 7 poena.

Očekujemo da srpski duo nastavi u ovom ritmu i u drugom poluvremenu.

Five threes in the first quarter. Bogdan's really a sniper.

(via @NBATV)pic.twitter.com/YaqgM8EOjW

— SLAM (@SLAMonline) August 6, 2020
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bogdanovo čarobno veče - baražna paljba za rekord i pobedu Sakramenta

Izvor: RTS, 06.Avg.2020

Košarkaši Sakramenta savladali su Nju Orleans pelikanse sa 140:125, uz fenomenalnu partiju Bogdana Bogdanovića. . Srpski reprezentativac je imao sjajno šutersko veče, pa je odigrao najbolji meč u NBA karijeri...Bogdanović je odigrao savršenu prvu četvrtinu, u kojoj...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.