Fantasy NBA: Utorak 29. mart

Izvor: MVP.rs, 29.Mar.2016, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fantasy NBA: Utorak 29. mart

Pročitajte koja tri igrača smo posebno izdvojili za današnja takmičenja na "FantasyNova".

Prethodna noć na sportskom fantazi sajtu "FantasyNova" je bila posebno zanimljiva, a predlozi jeftinih igrača su se pokazali kao dobar potez. U najjačoj ligi na svetu u noći između utorka i srede na programu je pet mečeva, a mi smo se potrudili da za vas ponovo izdvojimo par jeftinijih igrača koji bi mogli da ostvare dobre učinke.

Na "FantasyNova" vas danas čeka pet >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << NBA takmičenja, požurite i izaberite ono ili ona koja vam najviše odgovaraju, sastavite tim i pokušajte da osvojite vredne nagrade.

Pogledajte koga smo izdvojili za večerašnja takmičenja:

IAM MAHINMI (3.80)

U slučaju da ponovi igre sa poslednja dva meča svoje ekipe Jan Mahinmi bi se mogao pokazati kao odlična jeftina kupovina za večerašnje duele.

Francuski košarkaš je na poslednjih pet mečeva, četiri puta pružio odlične partije, a samo na jednom meču, u duelu sa Nju Orleansom, Mahinmi je podbacio.

Centar Indijane na poslednje dve utakmice Pejsersa u proseku beleži 18.5 poena, osam skokova, tri asistencije i po jednu ukradenu loptu i blokadu, za 30 minuta po utakmici. Slična utakmica u duelu protiv Čikaga, centru Indijane bi mogla doneti novi odličan učinak na fantaziju i oko 30 fantazi poena.

KEVIN LOVE (6.40)

Iako ne spada u kategoriju jeftinih igrača, Kevin Lav bi se mogao pokazati kao jedna od boljih opcija pri izboru igrača za vaš tim. Iz Klivlenda stižu informacije da Lebron Džejms zbog odmora neće igrati u duelu protiv Hjuston Roketsa, pa se od Lava očekuje veća potrošnja lopti u napadu Kavsa, a samim tim i bolji učinak.

Na poslednje tri utakmice Klivlenda, Lav je ostvario dabl-dabl učinke i prosek od 21 poen, 11.3 skokova, tri asistencije i jednu blokadu po utakmici, što mu je u proseku donosilo 32.5 poena.

Kako je za očekivati da će protiv Roketsa lopta u napadu najviše biti u rukama Kajrija Irvinga i Kevina Lava, krilni centar Kavsa se nameće kao dobar izbor za večerašnja takmičenja.

ELFRID PAYTON (4.40)

Nakon pet utakmica koje je propustio zbog povrede, kao i laganog povratka u prvu postavu, Elfrid Pejton u poslednje vreme beleži sjajne partije. Kako povratak na teren Nikole Vučevića još uvek nije siguran, očekuje se da će Pejton i u narednom periodu imati loptu više u svojim rukama, bez obzira što će eventualni povratak Viktora Oladipa nakon povrede šake, uticati na Pejtonov "usage rate".

Na poslednje tri utakmice, Pejton je u proseku na terenu provodio 32.5 minuta, uz učinke od 16.3 poena, devet asistencija i 6.7 skokova, što mu je donosilo 29.2 fantazi poena.

Za sve bitne informacije, predloge i savete uvek možete da nam se obratite na forumu "MVP portala", a svakako zapratite i zvanične Fejsbuk i Tviter stranice "Fantasy Nova" kako biste uvek bili u toku sa najnovijim dešavanjima.

(foto: Fantasy Nova)
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.