Fantasy NBA: Sreda 13. april

Izvor: MVP.rs, 13.Apr.2016, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fantasy NBA: Sreda 13. april

Danas je na "FantasyNova" poseban dan, "Mamba Day" u čast Kobija Brajanta.

Utakmicama u noći između srede i četvrtka završava se regularni deo sezone u najjačoj ligi na svetu, a na programu je čak 14 mečeva. Kako su izuzev Hjustona i Jute, sve ekipe već obezbedile svoje mesto u plej-ofu, večeras će takmičenja na "Fantasy Nova" biti posebno interesantna, jer će sigurno biti mnogo ekipa u kojima će se u postavi naći igrači koji su manje igrali u prethodnom periodu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << />
Večeras je i poseban dan i za Kobija Brajanta, koji će svoj poslednji meč u karijeri odigrati za Lejkerse, i to u prepunom Stejpls Centru, protiv Jute Džez, koja juri poslednje mesto koje vodi u plej-of. U njegovu čast, na "FantasyNova", svi turniri će se zvati "Mamba Day", a ukupni nagradni fond je 24000 dinara.

Pogledajte jedno od rešenja kako bi mogao da izgleda vaš tim na večerašnjim takmičenjima:

PG - Ramon Sessions (4.80)

Vašington Vizardsi su uz Čikago Bulse verovatno ekipa koja je najviše razočarala ove sezone. Ekipa Rendija Vitmana nije uspela da obezbedi mesto u doigravanju, a povrede su u velikoj meri uticale na takav scenario. Večeras u duelu protiv Atlante Hoks, Vizardsi će sigurno igrati bez Džona Vola i Bredlija bila, što znači apsolutnu slobodu i veliki "usage ratio" za Ramona Sešnsa.

Na poslednje četiri utakmice, Sešns u proseku ostvaruje učinak od 28.3 fantazi poena, a sigurno je da će i protiv Hoksa biti glavna violina u napadu svoje ekipe.

SG - James Harden (9.60)

Kako se Hjuston Roketsi bore za poslednje mesto koje sa Zapada vodi u plej-of, sigurno je da će učiniti sve što je u njihovoj moći da iz duela sa Sakramento Kingsima izađu kao pobednici. U takvoj utakmici, ekipu će ponovo predvoditi Džejms Harden, a mi se nadamo da če superstar Roketsa nastaviti sa sjajnim partijama koje pruža u poslednje vreme, te da će protiv Kingsa ostvariti odličan učinak.

Na poslednjih sedam utakmica, Harden u proseku ostvaruje učinak od 37.1 fantazi poena, a nadamo se da će večeras premašiti tu brojku.

SF - Giannis Antetokounmpo (7.60)

Bez obzira na činjenicu da Milvoki Baksi ne igraju dobro u poslednje vreme, kao i informacije da se klupa trenera Džejsona Kida poprilično uzdrmala, odlučili smo se da na poslednjoj utakmici sezone ostanemo verni Janisu Adetokunbu, koji nas je tokom sezone najmanje puta izneverio.

Večeras Baksi dočekuju Indijanu Pejsers, a popularni "Greek Freak" će nadamo se ostvariti sličan učinak onom koji je ostvario u prethodnom duelu dveju ekipa, kada je u porazu Baksa učestvovao sa 22 poena, šest skokova i tri asistencije.

PF - Derrick Favors (5.40)

Derik Fejvors je u prethodnom periodu imao problema sa povredom leđa, pa potom kolena, ali će večeras u duelu sa Los Anđeles Lejkersima morati da bude maksimalno spreman i skoncentrisan, kako bi eventualnom pobedom, Džezeri prošli u doigravanje sa osme pozicije u Zapadnoj konferenciji.

Večeras protiv Lejkersa neće igrati Rudi Gober, tako da će posebna pažnja biti usmerena na Fejvorsa, čiji izbor bi se mogao pokazati kao pun pogodak.

C - Cole Aldrich (3.80)

Centar Los Anđeles Klipersa će večeras imati potpunu slobodu u napadu svoje ekipe, pošto će trener ekipe Dok Rivers odmarati celokupnu petorku, kao i Džamala Kroforda.

Na prethodne četiri utakmice na kojima je bio starter, Kol Aldrih je u proseku beležio 16.3 poena, 11.3 skokova, 2.8 ukradenih lopti, 2.3 asistencije i jednu blokadu po utakmici, za 30.8 minuta na terenu. Klipersi večeras gostuju u Finiksu, a snažni centar tima iz El Eja će imati još jednu priliku da odigra kvalitetnu utakmicu kao starter.

G - Jimmy Butler (7.60)

Čikago Bulsi će neslavno završiti sezonu, bez odlaska u plej-of. Jedan od retkih igrača Bulsa koji bi mogao dobiti prelaznu ocenu ove sezone, jeste Džimi Batler. Iako je sezona za Bulse završena, Batler i dalje pruža dobra partije, a verujemo da će protiv Seventisiksera sezonu hteti da završi na što bolji način.

Na poslednje tri utakmice, bek Bulsa u proseku beleži učinak od 29.3 fantazi poena, pa se sličnom broju poena nadamo i večeras.

F - Draymond Green (7.40)

Golden Stejt Voriorsi će večeras u duelu sa Memfisom imati priliku da naprave istorijski podvig i postanu ekipa sa najboljim skorom u regularnom delu sezone. Pored želje za pobedom, verujemo da će Grin imati želju i da ostvari još jedan tripl-dabl učinak, te smo se iz tog razloga odlučili da ga kupimo u našem timu.

UTL - Boban Marjanović (3.20)

Popularni Bobinator je prethodne noći u trijumfu Spursa nad Tanderima odigrao utakmicu nadomak dabl-dabl učinka (9p, 8sk, 2bl), a kako je gotovo izvestno da će u večerašnjem duelu protiv Dalasa trener Popovič odmarati celokupnu prvu petorku, Boban Marjanović se nameće kao obavezan izbor. Snažni centar je prethodne noći za samo 22 minuta stigao do učinka od 17.5 fantazi poena, a protiv Maveriksa će sigurno imati veću minutažu, a samim tim i bolji učinak.

Uspeli smo da sastavimo tim i da nam u budžetu ostanu tri evra, a vi pre nego sastavite svoj pogledajte update za igrače koji će pauzirati naredne noći.

Za sve bitne informacije, predloge i savete uvek možete da nam se obratite na forumu "MVP portala", a svakako zapratite i zvanične Fejsbuk i Tviter stranice "Fantasy Nova" kako biste uvek bili u toku sa najnovijim dešavanjima.

(foto: Fantasy Nova)
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.