Fantasy NBA: Ponedeljak 28. mart

Izvor: MVP.rs, 28.Mar.2016, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fantasy NBA: Ponedeljak 28. mart

Izbora je bilo mnogo, mi smo za vas izdvojili četiri jeftinija košarkaša za takmičenja na "FantasyNova".

Nakon pet mečeva koji se igrali u nedelju, ponedeljak je uvek bogat dan u NBA ligi, kao i na sportskom fantazi sajtu "FantasyNova".

U najjačoj ligi na svetu, u noći između ponedeljka i utorka na programu je 10 mečeva, što garantuje veliki izbor interesantnih igrača.

Kako igrača u ponudi dovoljno ima za nekoliko kvalitetnih timova, mi smo >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << se odlučili da vam predložimo nekoliko jeftinih igrača koji bi mogli da ostvare dobre učinke. Pogledajte koje košarkaše smo izdvojili.

SHELVIN MACK (3.80)

Nakon sedam mečeva na kojima je ostvarivao dobre učinke (16.7p, 7.9as, 4.9sk), Šelvin Mek je podbacio u prethodne dve utakmice Jute Džez.

Ipak, minutaža mladog košarkaša je i dalje velika, a kako Džezeri naredne noći dočekuju Los Anđeles Lejkerse, za očekivati je da Mek odigra mnogo bolju utakmicu nego u prethodnom periodu, a vrlo je moguće da će ostvariti i dabl-dabl učinak. Gledajući njegovu cenu, ako vam zatreba jeftinija opcija na poziciji plejmejkera, pored Hozea Huana Bareee (3.60) i Rejmonda Feltona (3.60), Mek se može pokazati kao odličan izbor.

WILLIE CAULEY-STEIN (3.30) I KOSTA KOUFOS (3.40)

Kako javljaju američki mediji, gotovo je sigurno da DeMarkus Kazins neće nastupiti u duelu sa Portlandom, usled brojnih povreda koje ga muče.

U Kazinsovom odsustvu, u prvi plan na visokim pozicijama iskaču Vili Koli Štajn i Kosta Kufos, koji bi protiv Trejlblejzersa mogli uz veliku minutažu i do dobrog učinka.

Štajn na prethodne dve utakmice Kingsa u proseku beleži 23.5 poena, uz 6.5 skokova, a naredne noći bi njegov učinak mogao biti još bolji. Što se tiče Kufosa, grčki košarkaš je prethodni put kao starter zabeležio 15 poena i 15 skokova za 38 minuta na terenu, a kao jedina prava centarska opcija u ekipi Kingsa, moguće je da će protiv Portlanda ostvariti sličan učinak.

JOSH RICHARDSON (3.40)

Džoš Ričardson je u poslednjih mesec dana postao jako bitan igrač u rotaciji Majami Hita, a uspeo je da se izbori i za veliku minutažu, koju je u prethodnom periodu odlično koristio.

Mladi košarkaš Majamija je samo dva puta na poslednjih devet mečeva postigao manje od 14 poena, a ako i večeras u duelu protiv Bruklin Netsa bude na nivou i nastavi sa sjajnim procentima koje je do sada ostvarivao, mogao bi da se pokaže kao odlična jeftina kupovina na poziciji "G".

Za sve bitne informacije, predloge i savete uvek možete da nam se obratite na forumu "MVP portala", a svakako zapratite i zvanične Fejsbuk i Tviter stranice "Fantasy Nova" kako biste uvek bili u toku sa najnovijim dešavanjima.

(foto: Fantasy Nova)
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.