Fantasy NBA: Ponedeljak 11. april

Izvor: MVP.rs, 11.Apr.2016, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fantasy NBA: Ponedeljak 11. april

Saznajte zašto su košarkaši Vizardsa večeras interesantne opcije na "FantasyNova".

Još samo par dana je ostalo do kraja regularnog dela sezone, a poznati su skoro svi učesnici plej-ofa. Iz tog razloga, sastavljanje kvalitetnog tima na sportskom fantazi sajjtu "FantasyNova" postaje još teži zadatak, jer će ekipe koje su se izborile za doigravanje, kao i one koje tu priliku više nemaju, u preostalim mečevima menjati sastave, odmarati bitne igrače i davati priliku >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << da zaigraju onim košarkašima koji nisu previše igrali tokom sezone.

Iz tog razloga je posebno bitno da vaše sastave proverite pred početak takmičenja, te da izvršite potrebne korekcije ako to bude trebalo.

Večeras se u najjačoj ligi na svetu igra devet utakmica, a samo par ima takmičarski značaj. Iz tog razloga, mi ćemo vam pomoći da se odlučite za neke jeftinije varijante, ali ćemo vas i savetovati na koje igrače takođe možete da obratite pažnju, jer tu treneri neće imati mogućnost kombinovanja i odmaranja igrača.

Pogledajte koje igrače smo ovaj put izdvojili za vas:

Trey Lyles (3.80)

Dalas i JutaEkipe Dalasa i Jute još uvek nisu obezbedile učešće u plej-ofu, a naredne noći ih očekuje direktan duel. To takođe znači da treneri verovatno neće odmarati najbolje igrače, odnosno da će utakmicu igrati najbolji i najspremniji.

Derik Fejvors u poslednje vreme ima problema sa povredom kolena, a kada nije u stanju da igra, odlično ga menja Trej Lajls. Mladi košarkaš je zadobio poverenje trenera Kvina Snajdera, a ako Fejvors ne bude mogao da igra u duelu protiv Dalasa, Lajls bi mogao do dobrog fantazi učinka.

Prethodne noći u duelu protiv Denvera, Lajls je utakmicu završio sa 22 poena i šest skokova, što mu je donelo učinak od 24 fantazi poena.

U slućaju da želite da idete sa sigurnijom, ali malo skupljom opcijom, onda je pravi izbor Rudi Gober (5.20), koji bi protiv Maveriksa lako mogao doći do dabl-dabl učinka, koji bi mu doneo i dodatne fantazi poene. U prethodnom duelu dveju ekipa, Gober je postigao 14 poena, uz 10 skokova i tri asistencije, a u slučaju da Fejvors ne nastupi na meču, učinak francuskog košarkaša bi mogao biti još bolji.

Ramon Sessions (4.60) i Marcus Thornton (3.60)

Vašington Vizardsi će neslavno završiti sezonu u NBA ligi, pošto nisu uspeli da obezbede mesto u plej-ofu. Razloga je mnogo, ali je sigurno da su velikog udela u svemu imale i povrede bitnih igrača, pre svih, Bredlija Bila.

Kako Vizardsi više nemaju ambicija u ovoj sezoni, Džon Vol neće igrati za tim, takođe zbog povrede, što otvara priliku za druge igrače da dobiju značajniju minutažu i ulogu u preostalim utakmicama. Tu na scenu stupa Ramon Sešns, ali i Markus Tornton, koji će u preostale dve utakmice imati veliku minutažu na poziciji beka šutera, gde će menjati ponovo povređenog Bila.

Tim Rendija Vitmana je prethodne noći savladao Šarlot Hornetse sa 113:98, a upravo su Sešns i Tornton uz Marćina Gortata bili najbolji igrači u pobedničkom timu. Večeras Vizardse očekuje duel sa Bruklin Netsima, a to će biti nova prilika za Sešnsa i Torntona da iskoče u prvi plan. Interesantan izbor bi mogao biti i Gortat, ali je pitanje da li će trener Vitman odlučiti da i poljskom centru da nešto dužu pauzu.

Willie Cauley-Stein (3.60)

Pol MilsapKošarkaš Atlante Hoks na poslednje tri utakmice beleži u proseku 42.4 fantazi poena, pa se nameće kao ozbiljan izbor i za večerašnje duele.

I sam DeMarkus Kazins je potvrdio da u naredna dva meča Sakramenta neće nastupati za ekipu, što garantuje veći "usage ratio" za Vilija Kolija Stajna, koji će ponovo imati veću minutažu i veću slobodu u napadu ekipe Džordža Karla.

Iako Stajna očekuju teški dueli sa centarskom linijom Finiks Sansa, ono što je sigurno, jeste minutaža koju će mladi košarkaš imati na toj utakmici, što bi trebalo da znači kvalitetnu predstavu od strane mladog košarkaša Kingsa.

Takođe, ako želite da budete sigurni da će vaši igrači nastupiti na večerašnjim utakmicama, obratite pažnju i na podatak da su Hjuston Roketsi još uvek u borbi za plej-of, pa će u duelu protiv Minesote sigurno nastupiti u najjačem sastavu.

Za sve bitne informacije, predloge i savete uvek možete da nam se obratite na forumu "MVP portala", a svakako zapratite i zvanične Fejsbuk i Tviter stranice "Fantasy Nova" kako biste uvek bili u toku sa najnovijim dešavanjima.

(foto: Fantasy Nova)
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na MVP.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.