Fantasy NBA: Plejmejkeri nas vode do pobede

Izvor: MVP.rs, 07.Feb.2016, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fantasy NBA: Plejmejkeri nas vode do pobede

Praćenje mečeva na "FantasyNova" danas počinje ranije.

Nedelja je verovatno, bez obzira na manji broj mečeva, u Evropi najpoluparniji dan za praćenje NBA mečeva, koji se nedeljom uvek igraju u za nas, savršenim terminima.

Kako prvi od četiri meča NBA lige počinje već u 19 časova, to vam ostavlja dovoljno vremena da posetite portal "Fantasy Nova" i prijavite se na dva NBA takmičenja. U >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << slučaju da budete dobro plasirani, možete da osvojite i vredne novčane nagradem a savetujemo vam da se oprobate i u "1 na 1" duelima.

U narednim redovima pročitajte naše predloge za danas, verujemo da će vam kao i do sada pomoći da ostvarite bolje rezultate.

FANTASYNOVA NBA TIM

Kako se večeras igra mali broj mečeva, i broj zanimljivih igrača je bio ograničen. Ipak, ponovo smo imali nekih nedoumica prilikom sastavljanja tima.

Na poziciji plejmejkera odlučili smo se da odrešimo kesu, pa smo u tim uvrstili Krisa Pola i Ajzeu Tomasa. Plejmejker Seltiksa na poslednje četiri utakmice, uprkos nešto lošijem procentu šuta, u proseku postiže 20.5 poena, uz 5.75 asistencija i 4.5 skokova, a očekujemo da bi protiv Kingsa njegov učinak mogao biti još bolji. U slučaju da vam zatreba jeftinija opcija, predlažemo da probate sa izborom Markusa Smarta (3.80).

Kako smo već imali planove koga da izaberemo na preostalim pozicijama, izbor na "SG" je pao na Vila Bartona, dok smo se premišlali da u tim uvrstimo i Ejverija Bredlija (5.00). Ipak, odlučili smo se za košarkaša Nagetsa, koji na poslednje tri utakmice postize u proseku 16 poena, uz 7.33 skokova po utakmici. Ako utakmica bude zanimljiva, verujemo da će Barton igrati preko 30 minuta, što bi trebalo da bude dovoljno za kvalitetan učinak glavnog rezervnog igrača Denvera.

Na niskom krilu smo se odlučili za Danila Galinarija. računajući da bi protiv Njujork Niksa mogao odigrati odličnu utakmicu, dok smo se na krilu odlučili za Pola Milsapa, a kao rezervnu opciju smo izabrali Amarea Stodemajera, iako je njegova minutaža u padu nakon povratka Hasana Vajtsajda, kog smo upravo iz tog razloga ubacili u tim kao "UTL" igrača. Vajtsajt je na prethodnoj utakmici Majamija ostvario jop jedan "tripl-dabl" učinak, postigavši 10 poena, uz po 10 skokova i blokada. Jednostavno, nismo smeli da rizikujemo i ne uvrstimo ga u tim za večerašnji duel sa Los Anđeles Klipersima.

Pored pomenutoh Vajtsajda, tim smo zaokružili izborom DeAndrea Džordana, pošto računamo da će u direktnom duelu sa Vajtsajdom, profitirati i jedan i drugi košarkaš.

Možda i najveća dilema je bila kako u tim uvrstiti Nikolu Jokića (4.60), ali smo na kraju odlučili da ga večeras preskočimo.

Pored igrača koje smo pomenuli, obratite pažnju i na Viktora Oladipa (6.20), Robina Lopeza (4.60) i Arona Gordona (4.40).

U slučaju da sa nama želite da podelite vaš tim ili vaše predloge, obavezno nam se javite u odgovarajućoj temi na našem forumu, gde svakodnevno vodimo diskusiju o fantaziju, a rado bi želeli da čujemo i vaše mišljenje.

Za sve bitne informacije, predloge i savete uvek možete da nam se obratite na forumu "MVP portala", a svakako zapratite i zvanične Fejsbuk i Tviter stranice "FantasyNove", kako biste uvek bili u toku sa najnovijim dešavanjima.

(foto: Fantasy Nova)

Nastavak na MVP.rs...






Povezane vesti

Fantasy NBA: Oni nas vode do pobede

Izvor: MVP.rs, 07.Feb.2016

Praćenje mečeva na "FantasyNova" danas počinje ranije...Nedelja je verovatno, bez obzira na manji broj mečeva, u Evropi najpopularniji dan za praćenje NBA mečeva, koji se nedeljom uvek igraju u, za nas, savršenim terminima...Kako prvi od četiri meča NBA lige počinje već u 19 časova, to vam...

Nastavak na MVP.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.