Fantasy NBA: NBA Playoff (25/26. maj)

Izvor: MVP.rs, 25.Maj.2016, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fantasy NBA: NBA Playoff (25/26. maj)

Pročitajte koje igrače vam predlažemo za naredne duele na "FantasyNova".

Iako tako nije izgledalo nakon prvih duela, situacija se nakon četiri utakmice u finalima Istočne i Zapadne konferencije umnogome promenila. Klivlend Kavalirsi su nakon dve sigurne pobede na domaćem terenu i 10 uzastopnih pobeda u plej-ofu, na gostovanju u Toronto dva puta poraženi, pa se sada po povratku u Ohajo nalaze pod pritiskom, pošto je rezultat u seriji izjednačen na 2-2. Sa druge strane, Oklahome >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << Siti Tanderi su sačuvali brejk koji su napravili na gostovanju u Golden Stejtu, i sa dve sigurne pobede kod kuće, našli su se u prednosti od 3-1, i na korak od velikog finala.

U naredna dva dana igraju se pete utakmice u finalnim serijama, a na sportskom fantazi sajtu "FantasyNova" nas kao i uvek čekaju interesantna takmičenja. Četiri takmičenja i nagradni fond od 28.000 dinara spremno čekaju na učesnike, a na vama je da se prijavite i osvojite vredne novčane nagrade. Kao i do sada, ako želite da se takmičite protiv jednog protivnika, tu su i dueli "1 na 1" gde u direktnom obračunu protiv rivala odlučujete ko odnosi celokupni nagradni fond.

Pročitajte koje igrače vam predlažemo:

 

Andre Roberson (3.60)

Malo je onih koji su davali velike šanse Oklahomi Siti Tander u finalnom okršaju Zapadne konferencije protiv Golden Stejt Voriosa. Malo je onih koji su mislili da će izabranici Bilija Donovana pružiti ozbiljniji otpor najboljoj ekipi iz regularnog dela sezone, a sada, nakon četiri utakmice, malo je onih koji veruju u povratak Voriorsa iz provalije u koju su upali zbog sjajnih igara Tandera.

Iako su Rasel Vestbruk i Kevin Durent glavno oružje ekipe, u doigravanju se izdvojio i Andre Roberson, mladi košarkaš koji se ističe sjajnim defanzivnim učinkom, dok u napadu sa velikim procentom pogađa otvorene šuteve nakon udvajanja Vestbruka ili Durenta.

Na dosadašnja četiri meča konferencijskog finala, Roberson prosečno postiže 10.5 poena, 6.5 skokova, 1.8 ukradenih lopti i 1.3 asistencije, što mu je prosečno donosilo oko 20 fantazi poena. Ipak, mladi košarkaš Tandera iz utakmice u utakmicu pruža bolje partije, pa se nameće kao odlična jeftina opcija,  bez obzira na činjenicu da se naredni meč igra u Golden Stejtu.

Russell Westbrook(9.00)

Čini se da Voriorsi nemaju rešenja da zaustave nalet Tandera, a da je zaista nemoguća misija da se zaustavi Rasel Vestbruk, koji će, ako njegov tim prođe u veliko finale, biti najzaslužniji za veliki uspeh ekipe.

Iskusni plejmejker tokom serije sa Voriorsima igra na posebnom nivou, kao u transu, i izgleda da izabranici trenera Stiva Kera ne uspevaju da pronađu način na koji da ga zaustave. Vestbruk u seriji sa Voriorsima prosečno postiže 27.3 poena, 11.8 asistencija, 6.5 skokova i 3.8 ukradenih lopti, odnosno neverovatnih 42.8 fantazi poena.

I ovaj put vam savetujemo da Vestbruka obavezno uvrstite u svoj tim, pa čak i ako imate poverenja u Stefa Karija (Sigurno je da će biti posebno inspirisan da na domaćem terenu dobrom partijom vrati svoj tim u igru). Ako ne možete da se odlučite za jednog od dva pomenuta košarkaša, savetujemo vam da pronađete način da oba košarkaša nađu mesto u vašem timu. Jednostavno, nema logike da igrača koji bez problema u svakom kolu donosi preko 40 poena, ne uvrstite u vaš tim.

Kyrie Irving (6.60)

Imali su Klivlend Kavalirsi 2-0 posle prve dve utakmice u finalnoj seriji Istočne konferencije, imali su 10 pobeda bez poraza. Onda je usledilo gostovanje u Torontu, gde su Kavsi doživeli dva uzastopna poraza i tako se našli u teškoj situaciji pred nastavak serije. Iako se naredni duel igra u Ohaju, izabranici Tajrona Lua će sigurno biti pod pritiskom, jer više nemaju pravo na grešku ako žele da se plasiraju u veliko finale.

Jedan od razloga lošijih igrara Kavsa u "Er Kanada Centru" sigurno leži i u lošijim partijama Kajrija Irvinga, koji je na dva gostovanja prosečno beležio 19.5 poena, uz 3.5 skokova i 3.5 asistencija, ali i očajan procenat šuta iz igre (35%).

Upravo je Irving bio jedan od najzaslužnijih igrača za seriju Kavsa od 10 pobeda u plej-ofu, kao i za prva dva trijumfa u seriji sa Reptorsima. Verujemo da će plejmejker Kavsa u petoj utakmici, pred domaćim navijačima ponovo pokazati zašto ga mnogi smatraju jednim do najboljih plejmejkera Lige.

Za sve bitne informacije, predloge i savete uvek možete da nam se obratite na forumu "MVP portala", a svakako zapratite i zvanične Fejsbuk i Tviter stranice "Fantasy Nova" kako biste uvek bili u toku sa najnovijim dešavanjima.

(foto: Fantasy Nova)
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.