Fantasy NBA: NBA Playoff (23/24. maj)

Izvor: MVP.rs, 23.Maj.2016, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fantasy NBA: NBA Playoff (23/24. maj)

Pročitajte koje igrače vam predlažemo za naredne duele na "FantasyNova".

U naredna dva dana u najjačoj ligi na svetu igraju se čevtrte utakmice u finalnim duelima Istočne i Zapadne konferencije. Kao što smo se potajno nadali, Toronto Reptorsi su u trećem meču odigrali odličnu utakmicu i smanjili rezultat u seriji na 2-1, čime su se vratili u igru. Sa druge strane, Oklahoma Siti Tander je povela u seriji sa 2-1 protiv Golden Stejt Voriorsa i tu će se do kraja sigurno >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << voditi zanimljivi dueli.

Na sportskom fantazi sajtu "FantasyNova" nas za naredna dva duela čekaju interesantna takmičenja, pa požurite, napravite svoje ekipe i osvojite vredne nagrade. Danas nas očekuje pet takmičenja, sa ukupnim nagradnim fondom od 30.000 dinara. Kao i do sada, ako želite da se takmičite protiv jednog protivnika, tu su i dueli "1 na 1" gde u direktnom obračunu protiv rivala odlučujete ko odnosi celokupni nagradni fond.

Pročitajte koje igrače vam predlažemo:

 

Bismack Biyombo (4.80)

U finalnim duelima konferencija, ekipe igraju sa nižim postavama, a među centrima nema previše igrača koji se izdvajaju. Jedan od onih koji zaslužuje pažnju sigurno jeste centar Toronto Reptorsa, Bizmak Bijombo.

Iako je na prva dva duela protiv Klivlend Kavalirsa odigrao solidne utakmice, Bijombo je na domaćem terenu, u "Er Kanada Centru" pokazao koliko se hrani publikom i pozitivnom atmosferom. U pobedi Reptorsa rezulttatom 99:84, mladi centar je postigao sedam poena, uz čak 26 skokova i četiri blokade, čime je ostvario učinak od 35 fantazi poena.

I tokom regularnog dela sezone, mladi centar Reptorsa pružao dobre partije. Na tri utakmice protiv Kavsa Bijombo je prosečno na terenu provodio 23.5 minuta, a za to vreme je postizao 10.7 poena uz sedam skokova. Kako će Jonas Valančiunas propustiti i naredni meč svoje ekipe, Bijombo će ponovo imati priliku da zablista na domaćem terenu, sa još jednom impresivnom partijom.

Andre Iguodala (4.20)

Tokom prve tri utakmice između Golden Stejt Voriorsa i Oklahome Siti Tander, postalo je očigledno da Voriorsi pod košem nemaju igrače koji mogu da se nose sa centrima Tandera, pa je igranje "small ball" košarke jedini način na koji ekipa Stiva Kera može da se nosi sa protivnikom.

U duelima sa Tanderima veoma važnu ulogu ima Andre Igudala, a kao i uvek, iskusni košarkaš Voriorsa ima ulogu da čuva najboljeg protivničkog igrača. Ako četvrti duel donese više neizvesnosti, Igudala će imati veću minutažu, a to će iskusnom košarkašu biti dovoljno da popuni statističke kategorije. Njegove brojke nisu naročito impresivne u dosadašnja tri duela (9.7p, 4sk, 2.7as, 2.7ul), ali su dovoljne za prosečno 16.5 fantazi poena.

Naredni duel Oklahome Siti i Golden Stejta mogao bi biti presudan u borbi za veliko finale, a verujemo da će Igudala na pravi način povući ekipu i ostvariti interesantan fantazi učinak.

Russell Westbrook (9.00)

Čini se da je pobeda u polufinalu finalne serije protiv San Antonio Spursa, Oklahomi Siti dala krila i dodatnu sigurnost u pohodu na titulu. Ekipa trenera Bilija Donovana zaista igra impresivno, a jedan od glavnih razloga ležu u fantastičnim partijama Rasela Vestbruka.

Tokom serije sa Voriorsima, Vestbruk igra kao u transu, a prosečno postiže 24 poena, 12 asistencija, pet skokova i 3.7 ukradenih lopti, odnosno 38.5 fantazi poena. Kao što smo i nekoliko puta u prošlosti napomenuli, jednostavno, Voriorsi i Stef Kari nemaju načina da u kontinuitetu brane Vestbruka, a upravo je plejmejker Oklahome Siti uz Kevina Durenta, glavna snaga ekipe.

Vestbruk je tokom tri utakmice u regularnom delu sezone Voriorsima prosečno ubacivao 25 poena, uz 10.7 asistencija i 5.3 skokova, što pokazuje da mu igra protiv Voriorsa u potpunosti odgovara.

Kako tim Bilija Donovana i naredni meč igra na domaćem terenu, verujemo da će Vestbruk nošen publikom odigrati još jedan maestralan meč. A ako Tanderi pobede, to će verovatno biti zaslugom iskusnog plejmejkera ekipe.

Za sve bitne informacije, predloge i savete uvek možete da nam se obratite na forumu "MVP portala", a svakako zapratite i zvanične Fejsbuk i Tviter stranice "Fantasy Nova" kako biste uvek bili u toku sa najnovijim dešavanjima.

(foto: Fantasy Nova)
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.