Fantasy NBA: Četvrtak 24. mart

Izvor: MVP.rs, 24.Mar.2016, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fantasy NBA: Četvrtak 24. mart

Izdvojili smo za vas četiri interesantna igrača, a pokazali smo vam i jedan od naših timova za večerašnja takmičenja na "FantasyNova".

Nakon bogate srede u kojoj se u najjačoj ligi na svetu igralo 12 utakmica, u noći između četvrtka i petka, u NBA ligi će se igrati pet utakmica, na sportskom fantazi sajtu "Fantasy Nova"  nas čeka nekoliko interesantnih takmičenja, na koje se sigurno vredi prijaviti. >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs <<

Danas smo za vas izdvojili četiri igrača koji bi mogli da vam pomognu da popunite određene pozicije u timu, a na kraju smo sastavili i jedan potencijalno interesantan tim.

LUKE BABBIT (3.40) I OMER ASIK (3.40)

Luk Bebit je jedan od košarkaša Nju Orleansa koji su najviše profitirali zbog povreda Tajrika Evansa, Entonija Dejvisa i Rajana Andersona.

Mladi košarkaš Pelikansa se ustalo u prvoj postavi, a na poslednje dve utakmice u proseku igra 32 minuta, uz učinke od 18.5 poena i šest skokova, što mu garantuje sigurnih 20-25 fantazi poena.

Takođe, ako vam je potrebna jeftina opcija na poziciji centra, odličan izbor mogao bi biti i Omer Ašik. Turski košarkaš je sad prva opcija na poziciji centra, a uz određeni rizik, ako ponovi partiju sa meča protiv Los Anđeles Klipersa (15p, 14sk), može da se pokaže kao odlična kupovina.

DEANDRE JORDAN (6.40)

Snažni centar Los Anđeles Klipersa od povrede Blejka Grifina ima veću ulogu u napadu ekipe, što mu u gotovo svakoj utakmici donosi dabl-dabl učinak.

Na poslednjih osam utakmica, Džordan u proseku beleži 15.6 poena, 12.9 skokova, dve blokade i 1.3 asistencije po utakmici, što je dovoljno za oko 30 fantazi poena.

Kako su los Anđeles Klipersi poraženi prethodne noći, sigurno je da će u meču protiv Portlanda probati što pre da se vrate u pobednički niz, a Džordan će biti jedan od glavnih aduta tima iz El Eja.

SHELVIN MACK (4.00)

Šelvin Mek je možda i najbolji košarkaš Džezera u poslednjih 10-ak dana. Mladi košarkaš je sredinom februara u trejdu tri ekipe postao novi član Džezera, a od tada se ustalio u prvoj postavi ekipe.

Na poslednjih sedam utakmica, Mek u proseku beleži 16.7 poena, 7.9 asistencija i 4.9 skokova, što mu je donosilo garantovanih 25 fantazi poena.

Kako Džezere očekuje duel sa Oklahomom, pretpostavljamo da će utakmica biti otvorena, da će se igrati brza košarka, a da će Mek iskoristiti sve defanzivne mane Rasela Vestbruka i Tandera.

Za kraj, pogledajte kako če izgledati jedan od naših timova za večerašnja takmičenja:

Za sve bitne informacije, predloge i savete uvek možete da nam se obratite na forumu "MVP portala", a svakako zapratite i zvanične Fejsbuk i Tviter stranice "Fantasy Nova" kako biste uvek bili u toku sa najnovijim dešavanjima.

(foto: Fantasy Nova)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.