FRKA U NBA: Komesar najavio DRASTIČNO smanjenja plata, igračima se ovo NEĆE svideti

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2020, 12:51

FRKA U NBA: Komesar najavio DRASTIČNO smanjenja plata, igračima se ovo NEĆE svideti

Veliki gubici zbog korona virusa.

Komesar NBA lige Adam Silver govorio je o finansijskim propozicijama za narednu sezonu.

Kako prenose američki mediji, NBA liga će smanjiti "seleri kep" u narednoj sezoni i to neće biti mala suma, već se smanjuje za iznos između 3 i 12 miliona dolara.

Adam Silver is a true leader. At a time >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << when the entire country was dithering, ⁦@NBA⁩ woke us up to the reality of #COVID19 pandemic by being the first to shut down & first to open up without a hitch. It took careful attention to science, & courage https://t.co/9VeMITGX3p

— Chaz Hong MD PhD 🇺🇸 (@chaz_hong) October 25, 2020

Ovo je očekivan potez, pogotovo nakon objave da je NBA liga izgubila 1,5 milijardi dolara zbog pandemije koronavirusa, otkazivanja utakmica i nastavka sezone bez navijača.

Partizanu je uvek gostovanje Radničkom u Nišu teško, a danas od 17.00 crno-beli igraju baš na Čairu. Kvota na dvojku je 1,82, dok je dupla šansa 1X 1,99. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZZRT za Radnički Niš - Partizan.

Pre nekoliko dana se u američkim medijima pojavila informacija da bi igrači mogli da ostanu bez 40 odsto novca koji im je ugovorom bio garantovan, sve zbog navedenih mera.

Biće interesantno videti kakav će biti odgovor igrača na sve ovo, jer teško je poverovati da će se lako pomiriti sa ovom odlukom...

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.
Pogledaj vesti o: Coronavirus,   US Open

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.