FRKA U FINIKSU: Sansi bez dva startera dočekuju Denver u petoj utakmici

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2023, 09:44

FRKA U FINIKSU: Sansi bez dva startera dočekuju Denver u petoj utakmici

Šansa za Jokića i kompaniju.

Iako su se nadali da će moći da računaju na Krisa Pola na petoj utakmici protiv Denvera, kako stvari stoje Finiks će na megdan Nagetsima bez sjajnog pleja i na šestom duelu polufinala Zapadne konferencije.

Barem ako je suditi po informacijama američkog novinara Šemsa Čaranije, koji je istakao da Pol nije spreman da odgovori na izazove.

Pol je regularnom delu sezone u NBA prosečno beležio 13,9 poena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i imao je 8,9 asistencija i 4,3 skoka po meču i suvišno je govoriti koliko je značajan za tim iz Arizona.

Chris Paul se perderá también el sexto partido de la serie ante los Nuggets

https://t.co/hxo755kl39

— NBAesp (@nbaesp) May 11, 2023

Još jedan problem za Finiks mogla bi biti povreda Deandrea Ejtona, koji je takođe neizvestan za šesti duel sa Nagetsima.

Denver vodi 3:2 u seriji, a šesta utakmica igra se u noći između četvrtka i petka, od 4:00 časa.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.