Evo zašto je Jokić kažnjen VIDEO

Izvor: B92, 04.Dec.2023, 09:22

Evo zašto je Jokić kažnjen VIDEO

Srpski košarkaš Nikola Jokić dobio je kaznu od NBA lige zbog simuliranja, a sada se na društvenim mrežama pojavio i snimak te situacije.

Jokić je u završnici susreta između Denvera i Sakramenta bio fauliran od strane Domantasa Sabonisa, nakon čega je pao na parket.

Nakon utakmice, disciplinska komisija NBA lige je pogledala opet video te situacije i odlučila da Jokića kazni sa 2.000 dolara, procenjujući >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da je srpski centar nepotrebno pao na parket.

Denver Nagetsi su na tom susretu poraženi kao gosti rezultatom 123:117.

Jokić je meč završio sa 36 poena, 13 skokova i 14 asistencija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŠTA RADE OVI AMERI? Pogledajte zbog čega je Nikola Jokić kažnjen sa 2.000 dolara u NBA! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 04.Dec.2023

Ovo je sramno… Srpski košarkaš Nikola Jokić dobio je kaznu od strane NBA lige zbog simuliranja, a sada se na društvenim mrežama pojavio snimak upravo te, sporne situacija.  Jokić je u završnici susreta između Denvera i Sakramenta bio fauliran od strane Domantasa Sabonisa, nakon čega je pao...

Nastavak na HotSport.rs...

Jokić najbolji igrač u novembru, uz novi rekord

Izvor: B92, 04.Dec.2023

Srpski košarkaš Nikola Jokić proglašen je za najboljeg igrača zapadne konferencije u novembru mesecu...Superstar Denver Nagetsa je to laskavo priznanje poneo sedmi put u karijeri i to je novi rekord te franšize...On je na 19 utakmica, upisao sa "grumenjem" 13 pobeda i u proseku beležio 29 poena,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.